Hydrafacial tretman

Tehnologija je sve naprednija i konstantno se na tržištu pojavljuju novi tretmani koji često zbunjuju, pošto nije lako izabrati odgovarajući tretman. Iz tog razloga, pre odabira tretmana, veoma je važno obaviti konsultaciju i posavetovati se sa stručnim licem.

Solar Medical Center prati trendove i uvek nastoji na tome da izabere najmodernije uredjaje i pruži nove tretmane, koji su se pokazali kao efikasni na svetskom nivou.

Ovaj put našim pacijentima želimo da pružimo još jedan divan tretman za postizanje lepe, zdrave i negovane kože.

Naime, radi se o uredjaju najnovije generacije, koji u jednom tretmanu postiže kombinaciju različitih tehnika: detox i piling kože, hidrodermoabraziju, dubinsko čišćenje lica, bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože.

Da, sve to je moguće postići našim novim Hydrafacial tretmanom .

Da li ste znali da se na svakih 15 sekundi negde u svetu uradi jedan Hydrafacial tretman, a tokom prošle godine čak 2 miliona tretmana je zakazano samo u SAD? Tretman obožavaju sestre Kardašijan, gotovo sve holivudske glumice, a čak ni Hilary Clinton nije odolela ovom tretmanu.

+381 65 29 67 537

Šta je Hydrafacial tretman? 

U Solar Medical Centru koristimo aparat najnovije generacije koji ima 6 nastavaka ( sondi). Svaki ima zasebnu funkciju i moguće je izvesti razne tretmane koristeći pojedinačnu sondu a u kombinaciji svih 6 postižemo  ovaj omiljeni i veoma traženi tretman na svetskom nivou, takozvani hydrafacial tretman.

Hydrafacial je neinvazivan tretman lica i predstavlja najnoviju proceduru regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinuje hidrodermoabraziju, hemijski piling, bezbolnu komedoekspresiju, radiotalasni lifting i hidrataciju kože. Ovom metodom na brz i efikasan način postižemo detoksikaciju, dubinsko čišćenje i podmladjivanje kože.

Kome se preporučuje tretman?

Tretman je preporučljiv za sve tipove kože. Čak i najosetljivija koža je pogodna za ovaj tretman. Hydrafacial poboljšava kvalitet kože u celosti, i kao rezultat dobijamo čistu, zdravu, blistavu kožu.
Ovaj tretman je takodje indikovan i kod razne problematike kože. Suva i beživotna koža, koža sa mitiserima i aknoznim promenama, hiperpigmentacijama, neujednačenim tenom, neelastična koža, nejednaka tekstura kože, koža koja ima tendenciju da se brzo masti ili/ sa uvećanim porama, su samo neki od problema koje ovaj tretman uspešno rešava.

Bez obzira da li želite da održite zdravu kožu ili ste zabrinuti zbog akni ili drugih tegoba, Hydrafacial predstavlja idealno rešenje.

Nakon detaljnog pregleda kože, stručno lice odabira odgovarajući i personalizovani tretman koji je indikovan za Vaš tip kože i određenu problematiku. Personalizovanim serumima ili boosterima, ciljano se tretira specifična problematika kao npr aknozne promene, manjak hidratacije, pojava hiperpigmentacija ili malih i sitnih borica ( prvi znaci starenja).

Koža bez sjaja- Često koža može izgledati umorno i bez sjaja i treba je oživeti i osvežiti brzim i efikasnim tretmanom.

Suva koža- Peptidi, hijaluronska kiselina i antioksidansi prodiru u kožu tokom tretmana, kako bi ona izgledala glatko i hidrirano. Ovaj tretman omogućava bolju penetraciju preparata koje se nanose u toku tretmana a i u kućnoj nezi, nakon tretmana.

Akne- Ako imate blage akne, ovo je savršen tretman za Vas.

Pigmentacija- Ovaj tretman uključuje element dermoabrazije koji može smanjiti vidljivost pigmentacije.

Hydrafacial poboljšava teksturu kože, povećava njenu hidrataciju, elastičnost i čvrstinu i samim tim ublažava fine linije i borice.

Šta podrazumeva kompletan 6 u 1 tretman:

 • 1. Špatula za čišćenje lica– Zahvaljujući vibraciji moguće je odmah ukloniti duboke nečistoće iz pora, bezbolno uklanjajući akne i bubuljice.  Na taj način postižemo dubinsko i temeljno čišćenje kože.

 • 2. Hladan čekić– Koristi se za apsorpciju energije koja hladi na –5 stepeni. Sa ovom sondom podstičemo metabolizam, ublažavamo alergijske reakcije, sužavamo pore, smirujmo, izbeljujemo i negujemo kožu.

 • 3. Hidro Mlazni sprej– Koristeći kiseonik pod visokim pritiskom i vodu dopiremo u pore kože i prodiremo u sloj dermisa, kako bi se podstakla regeneracija ćelija. Na ovaj način direktno i brzo obezbeđujemo adekvatnu ishranu kože i uklanjamo nečistoće iz dubokog sloja u isto vreme. Podstiče se efekat hidrirane, nežne i blistave kože.

 • 4. Ultrazvuk– Zasnovan je na vibraciji visoke frekvencije. Doseže duboko u potkožno tkivo i na taj način uklanja masti i nečistoće iz pora. Takođe poboljšava mikrocirkulaciju kože  i podstiče apsorpciju hranljivih materija u kožu.

 • 5. Hidrodermoabrazija– uz pomoć koje se postiže efekat podmlađivanja kože. Podstiče otvaranje površinskog sloja kože (efekat pilinga) i utiče na efekat starenja. Dubinski čisti lice i pomaže kod zapušenih i proširenih pora. Hidrira ćelije i daje koži sjaj.

 • 6. RF(radiotalasni faktor) struja– Poboljšava cirkulaciju krvi u koži, promoviše rekonstrukciju i obnavljanje kolagenih vlakana, ostavljajući kožu glatkom i elastičnom.

Kako izgleda tretman?

Hydrafacial kombinuje hidrodermoabraziju, limfnu drenažu i piling, kao deo trostrukog čišćenja kože i stimulaciju produkcije kolagena hidratantnim serumima. ( sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima).

Tretman se sastoji iz više koraka:

 • Čišćenje lica i eksfolijacija

 • Piling

 • Čišćenje pora i sebuma

 • Hidratacija serumima sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima

Koliko traje tretman?

Tretman je veoma prijatan, zavisi od problematike koju tretiramo, može da traje od 30 do 90 minuta, nema iritacije ni perioda oporavka (pacijenti se odmah mogu vratiti dnevnim obavezama), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Da li je bolan?

Tretman nije bolan, naprotiv, veoma je prijatan i opuštajući, nema iritacije kože, tako da se pacijenti odmah mogu vratiti svojim obavezama.

Kada su vidljivi rezultati?

Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Zavisi od problematike koju tretiramo, koliko tretmana je potrebno za postizanje maksimalnog i željenog efekta.

Koliko često se preporučuje?

Za razliku od drugih tretmana, ovaj tretman možete raditi pojedinačno ili serijski, u zavisnosti od indikacija. Moguće je raditi ga čak i jednom nedeljno da biste postigli brže i uočljivije rezultate. Preporučujemo Vam da radite najmanje jedan tretman mesečno kako biste bili sigurni da ćete uživati u dugotrajnim rezultatima i održavati zdravu i lepu kožu.

Preporučuje se kao priprema za druge procedure, kao pilinzi, fileri, mezoniti, nehirurški ili hirurški lifting lica, itd, takođe se može uraditi i pred neki važan dogadjaj kako bi koža povratila izgubljeni sjaj.

Zakažite termin

Vaše poverenje je naš uspeh

Nega i preporuke nakon tretmana

Savetujemo Vam da zaštitite kožu tako što ćete svakodnevno nanositi zaštitni faktor, koji bi trebao da bude sastavni deo svakodnevne rutine i nege kože. Preporučujemo SPF 50 u letnjem periodu, i barem SPF30 u zimskom.

Takođe preporučujemo da nastavite da hidrirate i negujete kožu između redovnih tretmana.

Ne perite lice pregrejanom vodom u roku od tri dana.

Izbegavati saune,solarijum i intenzivne treninge (u roku od tri dana).

Mogu li da se šminkam nakon tretmana? 

Apsolutno, koža nakon tretmana je vlažna i puna, šminka će zapravo trajati duže.

Postoje li neželjeni efekti tretmana? 

Neželjeni efekti su minimalni. Možda ćete videti blago ljuštenje kože nakon nekoliko dana, ukoliko ste imali napredni tretman. To je sasvim normalno i znak je da tretman deluje. Osnovni i blagi tretmani nemaju neželjene efekte.

Može li se Hydrafacial kombinovati sa drugim estetskim i anti age tretmanima? 

Da, Hydrafacial se može kombinovati sa drugim estetskim i anti age tretmanima, poput dermapena, hemijskog pilinga, higijenskog tretmana, mezoterapije, biorevitalizacije.

Da li je RF štetan za kožu?

RF tretman stimuliše regeneraciju kolagena na dnu kože i ubrzava metabolizam, stoga nema oštećenja kože. Moguće je delimično crvenilo zbog ubrzane cirkulacije krvi.

Zakažite termin

Cenovnik

HYDRAFACIAL TRETMANI
Hydrafacial lice 13.000 11.000
Hydrafacial lice i vrat 15.000 13.000
Hydrafacial lice, vrat i dekolte 21.000 17.000
Paket I: Hydrafacial lice, 3 tretmana: 39.000 29.700
Paket II : Hydrafacial lice i vrat, 3 tretmana: 45.000 35.100
Paket III: Hydrafacial lice, vrat, dekolte, 3 tretmana: 63.000 45.900
TRETMANI ZA POBOLJŠANJE KVALITETA KOŽE Cena Akcijska cena
Higijenski tretman (parenje,komedoekspresija,maska,krema) 6.500 4.500
Higijenski tretman lica + masaža lica 7.500 5.500
Higijenski tretman lica + enzimski piling 10.000 5.500
Higijenski tretman lica + enzimski piling + masaža lica 11.500 7.000
Higijenski tretman lica + hemijski piling voćnim kiselinama 10.000 6.500
Higijenski tretman lica + hemijski piling voćnim kiselinama + masaža lica 11.500 7.500
Prolećni tretman lica za hidrataciju 3.500
Anti – age tretman lica sa matičnim ćelijama zelene jabuke 4.700 4.200
Tretman za problematičnu i aknoznu kožu lica 3.500
Ampula za tretman lica 1.000
Maska u listu za tretman lica 2.000
Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica 5.000 3.000
Mezoterapija bez igle 7.000 5.000
Ultrazvučno nanošenje maske 5.000 3.000
Tretman za masnu kožu 7.000 5.000
Tretman za aknoznu kožu 8.000 6.000
Tretman za osetljivu kožu 7.000 5.000
Tretman za suvu kožu 8.000 6.000
Radiotalasni lifting lice + maska 5.000 3.500
Radiotalasni lifting lice, vrat + maska 7.000 4.500
Radiotalasni lifting lice, vrat, dekolte + maska 9.500 6.000
Hidrodermoabrazija ( dubinsko čišćenje) 5.000 3.500
Hladni čekić ( umirivanje kože nakon tretmana) 3.500 2.000
Hidrodermoabrazija + ultrazvučna špatula + hladni čekić + maska 15.000 8.000
Ultrazvučno čišćenje lica + kiseonik ( lica) + hladni čekić + maska 20.000 12.000
Higijenski tretman + kiseonik + hladni čekić ( lice) + maska 20.000 13.500
Dermapen + kiseonik + hladni čekić ( lice) + maska 22.000 15.700
Hemijski piling + kiseonik + hladni čekić ( lice) + maska 21.000 14.500
Mezoterapija + Dermapen 14.000 11.000
Komedoekspresija (higijenski tretman) 2.500 2.000
Ampula za trenutni sjaj i hidrataciju lica (peel 2 glow; Martiderm) 4.500 4.000
Tretman za šake (piling+hidratacija+masaža) 6.000 4.000
Premium kozmetika „Germaine de Capuccini“ kao dodatak 5.000 3.000
Masaža lica + ulje prema tipu kože(avokado, pomorandža, mango ili ulje sa efektom liftinga za lice sa borama) + maska (kolagen ili aloevera) + hidratantna krema 6.000 4.500

Načini plaćanja

 •  gotovinom
 •  čekovima
 •  karticom bilo koje banke
 •  prenosom na tekući račun poliklinike u ceokupnom iznosu pre intervencije, račun br. 160-529456-83 (Banka Intesa)

Na rate
Takodje postoji mogućnost plaćanja na rate:
• Intezinom karticom na do 4 rate
• Čekovima bilo koje banke ( na do 3 mesečne rate)

Napomena

– u cenu usluge su uračunate konsultacije sa doktorom specijalistom, kao i dve kontrole nakon izvršene intervencije
– nakon konsultacije, ukoliko se pacijent odluči za sprovođenje hirurške intervencije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 25% od ukupne cene usluge i potom zakazati odgovarajući termin.
U slučaju odustajanja ili otkazivanja zakazane operacije uplaćeni avans se ne vraća pacijentu.
Odlaganje intervencije je izvodljivo u skladu sa mogućnostima poliklinike.

Imate li pitanje za nas?

Naši doktori i medicinski tehničari su tu za vas.

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.

  Vratite se na početnu stranu >