Biorevitalizacija

Biorevitalizacija (tretman biorevitalizacijom) je idealna za intenzivnu hidrataciju, podizanje tonusa kože, kao i njeno podmlađivanje. Žene širom sveta stavljaju na vrh liste baš biorevitalizaciju, kada je estetska medicina u pitanju.

Zašto biorevitalizacija?

Usled različitih faktora koji svakodnevno utiču na stanje naše kože:

 • hladno vreme i vetar,
 • konstantno izlaganje suncu,
 • solarijum,
 • stres,
 • agresivna kozmetika,
 • ali i godine…

… Naša koža postaje isušena, beživotna, „spuštenog” izgleda, neelastična, umorna. Kako bismo koži povratili „život i mladost”, zdravlje, hidrataciju i elastičnost koristimo upravo tretman biorevitalizacije.

Zašto biorevitalizacija? Naime, različiti faktori (gore navedeni) troše kožu, kao i njene glavne sastojke. Koža, između ostalog, gubi sastojak koji je odgovoran za 70% njene hidratacije – hijaluronsku kiselinu. Ako poznajete informaciju da 1g hijaluronske kiseline vuče i vezuje za sebe oko 6 litara vode, jasno Vam je koliko je ova supstanca važna i potrebna našem najvećem organu.

Tretmanom biorevitalizacije se nadoknađuju istrošene hijaluronske kiseline i aminokiseline, dodaju se potrebni vitamini i koža se dovodi u stanje savršenog balansa. Biorevitalizacija aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena, poboljšava kvalitet kože i njenu elastičnost.

Biorevitalizacija i koji su efekti nakon biorevitalizacije?

Biorevitalizacija – Primena i trajanje tretmana biorevitalizacije?

Tokom tretmana se koriste kokteli sa hijaluronskom kiselinom, aminokiselinama i vitaminima, koji, zahvaljujući tankim iglicama, ravnomerno prodiru do svih slojeva kože. Zahvaljujući ovim aktivnim supstancama, koža već nekoliko dana nakon tretmana postaje hidriranija, zdravija, svežija i vizuelno „podignuta“. Konačan rezultat tretmana se vidi već sutradan, ali je najbolji efekat kada se urade tri tretmana.

Za potpun i dugotrajan efekat savetuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od mesec dana između tih tretmana.

Sama procedura izgleda ovako:

 1. Umivanje i temeljno čišćenje kože.
 2. Stavlja se anestetik na lice.
 3. Tankim iglicama se ubrizgava preparat u slojeve kože regije koja se tretira.
 4. Stavlja se umirujući gel (maska) na kožu.
 5. Nanošenje antibiotskog gela.

Tretman biorevitalizacije traje oko sat vremena (podrazumeva tretman i tretiranje lica maskama), a efekti su odmah vidljivi.

Napomene i preporuke:

3 dana pre i 3 dana nakon odrađenog tretmana izbegavajte alkohol.

Što se neželjenih efekata tiče, ponekad Vam se može javiti crvenilo nakon tretmana i sitna ispupčenja na tretiranoj regiji, ali ova reakcija brzo nestane – nakon nekoliko sati.

Biorevitalizaciju je najbolje raditi na čistoj koži, a preporučuje se prethodno uraditi higijenski tretman čišćenja lica i hemijski piling.

Dužina trajanja efekta biorevitalizacije?

Efekat biorevitalizacije je dugotrajan. Međutim, za potpun efekat potrebno je uraditi nekoliko  tretmana u kontinuitetu, i posle raditi tretmane održavanja. U zavisnosti od preparata koji koristimo, zavisi koliko tretmana je potrebno uraditi. Ako radimo Jalupro, preporučuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od 4 do 6 nedelja između tretmana. Kasnije je dobro ponoviti pojedinačan tretman, radi održavanja i dugotrajnog efekta. Ukoliko radimo Profhilo tretman, potrebno je inicijalno uraditi dva tretmana, sa razmakom od 30 dana i nakon toga ponoviti tretman nakon nekoliko meseci ili godinu dana.

Da li biorevitalizacija može da se koristi i za vrat i dekolte?

Koža u ovim regijama je veoma tanka i osetljiva. Biorevitalizacija je idealan tretman za vrat i dekolte, pospešuje hidrataciju i regeneraciju, vraća elastičnost i punoću koži i smanjuje bore.

Na kojim regijama može da se aplikuje biorevitalizacija?

Tretman je idealan za lice, vrat, dekolte, šake, kao i za opuštenu kožu tela – stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice.

Šta raditi nakon tretmana biorevitalizacije?

Nakon biorevitalizacije koža će Vam verovatno biti malo crvena, ali ne brinite – postoji maska koja će umiriti kožu, tako da ne morate potpuno crveni da idete kući.12 sati nakon biorevitalizacije ne bi trebalo da koristite šminku, niti da stavljate bilo koji proizvod na lice. Izbegavajte fizičku aktivnost.

Posle biorevitalizacije izbegavajte alkohol ( preporučuje se okvirno 3 dana).

Nakon ovog tretmana pokušajte da se pridržavate sledećih stavki 3-4 dana:

 • Izbegavajte kućne pilinge
 • Izbegavajte saunu i bazene
 • Izbegavajte solarijum
 • Ne smete koristiti jake preparate

Tokom konsultacija i nakon procedure, stručno lice će Vas obavestiti o svemu što je potrebno da znate i uradite pre i nakon tretmana radi najboljih rezultata.

Imate pitanja za nas?

+381 65 29 67 537

Sta je Profhilo?

Profhilo je bioremodelator za dubinsku hidrataciju kože, takozvani skinbuster, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u gelu ( 64 mg/2ml). Pored hidratacije, takodje je zaslužan za postizanje lifting efekta, imajući u vidu da stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Profhilo tretman jača tonus kože, pospešuje kvalitet i teksturu iste, i daje koži blistavi sjaj.

Sadrži potpuni prirodnu hijalurounsku kiselinu, stabilizovanu termički, bez dodataka BBD-a supstance koja hemijski umrežava hijaluron, kako bi duže trajao efekat.

Kome se preporučuje Profhilo tretman?

Preporučuje se osobama koje žele da zadrže mladalački izgled a da to izgleda prirodno i bez voluminizacije. Ukoliko želite da osvežite i hidrirate kožu, da poboljšate njen tonus i teksturu, povratite izgubljeni sjaj, postignete efekat liftinga, ali bez voluminizacije, ovaj tretman je idealan za Vas. Ukoliko želite da postignete voluminizaciju, u nekim delovima, hijaluronski fileri su bolja opcija.

Kako se izvodi tretman?

Koža se prvo dezinfikuje, nanosi se topikalni anestetik i nakon toga tankom iglicom se injektuje preparat, u 10 odredjenih tačaka ( tačnije u 5 tačaka, sa svake strane lica).

Koje regije se mogu tretirati?

Profhilo tretman je odlican za regiju lica i vrata. Takodje se može tretirati i regija dekoltea, šaka, unutrašnja strana nadlaktica, butina i kolena.

Kada su vidljivi rezultati?

Prvi efekat se vidi nekoliko dana ( do 7 dana) nakon tretmana a pun efekat nakon drugog tretmana, koji se izvodi 30 dana posle prvog tretmana.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Inicijalno je potrebno uraditi dva tretmana. Da bi pojačali efekat liftinga, potrebno je ponoviti tretman za mesec dana. Nakon toga je potrebno raditi tretmane održavanja, nakon nekoliko meseci ili godinu dana, zavisi od tipa kože i njenog kvaliteta.

Da li je moguće kombinovati Profhilo sa drugim tretmanima?

Profhilo tretman je moguće kombinovati sa drugim anti age tretmanima, i sa botoxom i hijaluronskim filerima u zavisnosti od efekta koji želimo da postignemo.

Vaše poverenje je naš uspeh

Hvala vam na lepim rečima. <3

Koje preparate koristimo za tretman biorevitalizacije?

U našoj poliklinici Solar Medical Center koriste se isključivo visoko kvalitetni preparati. Spisak preparata za biorevitalizaciju je sledeći: Jalupro, Jalpro HMW, Jalupro Super Hydro , Profhilo, Neauvia Hydro Deluxe, izmedju ostalih.

Koja je razlika između biorevitalizacije i hijaluronskih filera:

Za razliku od hijaluronskih filera koji popunjavaju bore, uvećavaju volumen i koriguju strukturu lica, biorevitalizacija efikasno rešava razne probleme na koži, poboljšava kvalitet, pospešuje hidrataciju i elastičnost kože.

Da li postoji razlika između biorevitalizacije i mezoterapije:

Biorevitalizacija ima jači efekat, za razliku od mezoterpije koja je akumulativna i za koju je potrebno više tretmana. Preparati koji se koriste za biorevitalizaciju imaju mnogo veću koncentraciju hijaluronske kiseline i rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana. Koža postaje blistava, zategnuta i obnovljena.

Kada može da se radi:

Tretman možete da radite tokom cele godine. Idealan je kao priprema za leto, a i za oporavak kože nakon sunčanja.

Zakažite termin

Cenovnik

BIOREVITALIZACIJA Cena Akcijska cena
Biorevitalizacija (hidratacija kože) Hyalift 75 Pro 11.800 10.000
Biorevitalizacija (hidratacija) lica i vrata hijaluronskom kiselinom 16.000 14.100
Biorevitalizacija Juvederm Volite 23.600 22.400
Biorevitalizacija Jalupro 10.000 9.000
Biorevitalizacija Jalupro HMW 16.500 14.000
Profhilo 2ml 29.500
Profhilo 4ml 53.100
Biorevitalizacija Jalupro Young eye 24.000 17.500
Biorevitalizacija Super Hydro 30.000 25.000
Hijaluronski filer Neauvia Hydro Deluxe 2,5 ml 26.500 22.400
Jalupro Young eye (3 tretmana) 52.200 47.250
Jalupro Young eye (4 tretmana) 70.000 60.900

Načini plaćanja

 •  gotovinom
 •  čekovima
 •  karticom bilo koje banke
 •  prenosom na tekući račun poliklinike u ceokupnom iznosu pre intervencije, račun br. 160-529456-83 (Banka Intesa)

Na rate
Takodje postoji mogućnost plaćanja na rate:
• Intezinom karticom na do 4 rate
• Čekovima bilo koje banke ( na do 3 mesečne rate)

Napomena

– u cenu usluge su uračunate konsultacije sa doktorom specijalistom, kao i dve kontrole nakon izvršene intervencije
– nakon konsultacije, ukoliko se pacijent odluči za sprovođenje hirurške intervencije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 25% od ukupne cene usluge i potom zakazati odgovarajući termin.
U slučaju odustajanja ili otkazivanja zakazane operacije uplaćeni avans se ne vraća pacijentu.
Odlaganje intervencije je izvodljivo u skladu sa mogućnostima poliklinike.

Imate li pitanje za nas?

Naši doktori i medicinski tehničari su tu za vas.

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.