Biorevitalizacija

Biorevitalizacija (tretman biorevitalizacijom) je idealna za intenzivnu hidrataciju, podizanje tonusa kože, kao i njeno podmlađivanje. Žene širom sveta stavljaju na vrh liste baš biorevitalizaciju, kada je estetska medicina u pitanju.

Zašto biorevitalizacija?

Usled različitih faktora koji svakodnevno utiču na stanje naše kože:

 • hladno vreme i vetar,
 • konstantno izlaganje suncu,
 • solarijum,
 • stres,
 • agresivna kozmetika,
 • ali i godine…

… Naša koža postaje isušena, beživotna, „spuštenog” izgleda, neelastična, umorna. Kako bismo koži povratili „život i mladost”, zdravlje, hidrataciju i elastičnost koristimo upravo tretman biorevitalizacije.

Zašto biorevitalizacija? Naime, različiti faktori (gore navedeni) troše kožu, kao i njene glavne sastojke. Koža, između ostalog, gubi sastojak koji je odgovoran za 70% njene hidratacije – hijaluronsku kiselinu. Ako poznajete informaciju da 1g hijaluronske kiseline vuče i vezuje za sebe oko 6 litara vode, jasno Vam je koliko je ova supstanca važna i potrebna našem najvećem organu.

Tretmanom biorevitalizacije se nadoknađuju istrošene hijaluronske kiseline i aminokiseline, dodaju se potrebni vitamini i koža se dovodi u stanje savršenog balansa. Biorevitalizacija aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena, poboljšava kvalitet kože i njenu elastičnost.

Biorevitalizacija i koji su efekti nakon biorevitalizacije?

Biorevitalizacija – Primena i trajanje tretmana biorevitalizacije?

Tokom tretmana se koriste kokteli sa hijaluronskom kiselinom, aminokiselinama i vitaminima, koji, zahvaljujući tankim iglicama, ravnomerno prodiru do svih slojeva kože. Zahvaljujući ovim aktivnim supstancama, koža već nekoliko dana nakon tretmana postaje hidriranija, zdravija, svežija i vizuelno „podignuta“. Konačan rezultat tretmana se vidi već sutradan, ali je najbolji efekat kada se urade tri tretmana.

Za potpun i dugotrajan efekat savetuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od mesec dana između tih tretmana.

Sama procedura izgleda ovako:

 1. Umivanje i temeljno čišćenje kože.
 2. Stavlja se anestetik na lice.
 3. Tankim iglicama se ubrizgava preparat u slojeve kože regije koja se tretira.
 4. Stavlja se umirujući gel (maska) na kožu.
 5. Nanošenje antibiotskog gela.

Tretman biorevitalizacije traje oko sat vremena (podrazumeva tretman i tretiranje lica maskama), a efekti su odmah vidljivi.

Napomene i preporuke:

3 dana pre i 3 dana nakon odrađenog tretmana izbegavajte alkohol.

Što se neželjenih efekata tiče, ponekad Vam se može javiti crvenilo nakon tretmana i sitna ispupčenja na tretiranoj regiji, ali ova reakcija brzo nestane – nakon nekoliko sati.

Biorevitalizaciju je najbolje raditi na čistoj koži, a preporučuje se prethodno uraditi higijenski tretman čišćenja lica i hemijski piling.

Dužina trajanja efekta biorevitalizacije?

Efekat biorevitalizacije je dugotrajan. Međutim, tretman je za potpun efekat potrebno uraditi nekoliko puta u kontinuitetu, savetuje se serija od 3 tretmana sa razmakom od 4 do 6 nedelja između tretmana. Kasnije je dobro ponoviti pojedinačan tretman, radi održavanja i dugotrajnog efekta.

Da li biorevitalizacija može da se koristi i za vrat i dekolte?

Koža u ovim regijama je veoma tanka i osetljiva. Biorevitalizacija je idealan tretman za vrat i dekolte, pospešuje hidrataciju i regeneraciju, vraća elastičnost i punoću koži i smanjuje bore.

Na kojim regijama može da se aplikuje biorevitalizacija?

Tretman je idealan za lice, vrat, dekolte, šake, kao i za opuštenu kožu tela – stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice.

Šta raditi nakon tretmana biorevitalizacije?

Nakon biorevitalizacije koža će Vam verovatno biti malo crvena, ali ne brinite – postoji maska koja će umiriti kožu, tako da ne morate potpuno crveni da idete kući.12 sati nakon biorevitalizacije ne bi trebalo da koristite šminku, niti da stavljate bilo koji proizvod na lice. Izbegavajte fizičku aktivnost.

Posle biorevitalizacije izbegavajte alkohol ( preporučuje se okvirno 3 dana).

Nakon ovog tretmana pokušajte da se pridržavate sledećih stavki 3-4 dana:

 • Izbegavajte kućne pilinge
 • Izbegavajte saunu i bazene
 • Izbegavajte solarijum
 • Ne smete koristiti jake preparate

Tokom konsultacija i nakon procedure, stručno lice će Vas obavestiti o svemu što je potrebno da znate i uradite pre i nakon tretmana radi najboljih rezultata.

Imate pitanja za nas?

+381 65 29 67 537

Vaše poverenje je naš uspeh

Hvala vam na lepim rečima. <3

Koje preparate koristimo za tretman biorevitalizacije?

U našoj poliklinici Solar Medical Center koriste se isključivo visoko kvalitetni preparati. Spisak preparata za biorevitalizaciju je sledeći: Jalupro i Jalpro HMW, Neauvia Hydro Deluxe.

Koja je razlika između biorevitalizacije i hijaluronskih filera:

Za razliku od hijaluronskih filera koji popunjavaju bore, uvećavaju volumen i koriguju strukturu lica, biorevitalizacija efikasno rešava razne probleme na koži, poboljšava kvalitet, pospešuje hidrataciju i elastičnost kože.

Da li postoji razlika između biorevitalizacije i mezoterapije:

Biorevitalizacija ima jači efekat, za razliku od mezoterpije koja je akumulativna i za koju je potrebno više tretmana. Preparati koji se koriste za biorevitalizaciju imaju mnogo veću koncentraciju hijaluronske kiseline i rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana. Koža postaje blistava, zategnuta i obnovljena.

Kada može da se radi:

Tretman možete da radite tokom cele godine. Idealan je kao priprema za leto, a i za oporavak kože nakon sunčanja.

Zakažite termin

Cenovnik

BIOREVITALIZACIJA Cena Akcijska cena
Biorevitalizacija (hidratacija kože) Hyalift 75 Pro 11.800 10.000
Biorevitalizacija (hidratacija) lica i vrata hijaluronskom kiselinom 16.000 14.100
Biorevitalizacija Juvederm Volite 23.600 22.400
Biorevitalizacija Jalupro 10.000 9.000
Biorevitalizacija Jalupro HMW 14.100 11.800
Jalupro Super Hydro 21.300
Profhilo 2ml 29.500
Profhilo 4ml 53.100
Hijaluronski filer Neauvia Hydro Deluxe 2,5 ml 20.000 17.700

Načini plaćanja

 • gotovinom
 • čekovima (do 3 mesečne rate za iznos preko 10 000 din)
 • karticom (do 4 rate karticama Banka Intesa ili do 3 rate ukoliko imate kreditnu karticu druge banke za iznos preko 10 000 din)
 • na tekući račun poliklinike 160-529456-83 (Banka Intesa)
 • preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

Imate li pitanje za nas?

Naši doktori i medicinski tehničari su tu za vas.

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.