fbpx

Fizikalna medicina i terapija

Zakažite Vaš termin

Fizikalna medicina i terapija

U Solar Medical Centru na raspolaganju je pregled lekara specijaliste fizikalne medicine kao i pružanje usluge fizikalne terapije sa širokim spektrom savremenih metoda lečenja.

Garantujemo brzu dijagnostiku i istovremeni početak lečenja od strane iskusnog lekara koji će pratiti tok terapije i uspešnost lečenja.

Pažljivim i detaljnim pristupom prilikom pregleda specijalista  fizijatar kreira individualni plan sveobuhvatnog lečenja:

– kardiovaskularnih, neuroloških, reumatoloških i ortopedskih bolesnika,

-nakon sportskih i ostalih povreda,kod svih deformiteta, bolnih stanja i slabe crkulacije krvi.

Fizikalnom terapijom uspešno se leče sva bolna stanja u glavi,grudima,abdomenu,karlici i sistemu organa za održavanje položaja i  kretanje-rukama,nogama i kičmenom stubu, savremenim metodama rehabilitacije i fizikalnih agenasa.

U fizikalne agense spadaju :

a)Elektroterapija – sve vrste interferentnih struja i TENS-a, DDS-a, ruske struje, galvanizacija, elektroforeza lekova, faradizacija

b)Fototerapija:infracrveni i ultraljubicasti zraci

c)Sonoterapija:Ultrazvuk impulsni i kontinuirani

e)Magnetoterapija:niskofrekventni i visokofrekventni.

f)Laseroterapija

g)Akupunktura ili terapija bola metodom igala.

Kineziterapija i individualni fizički trening u lečenju Angine pectoris, Arterijske hipertenzije,Antistres program neophodni su dodatni režim terapije koju će preporučiti naš lekar.

Specijalne vezbe za slabu cirkulaciju i za većinu raznih oboljenja su u domenu preporuka koje će vam biti predočene tokom tretmana.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.