fbpx

Radiotalasni lifting

Zakažite Vaš termin

RADIOTALASNI LIFTING

Najsavremenija metoda nehirurškog liftinga, idealna za zatezanje opuštene kože lica, vrata, dekoltea i redukciju finih bora (posebno oko očiju). Primenom radiotalasa visoke frekvencije koji emituje radiotalasni aparat, koža postaje zategnuta, čvršća i elastičnija, fine bore nevidljive, a dublje se znatno redukuju – postiže se efekat podmlađivanja i svežiji izgled.

Radiotalasi deluju na sloj kože u kome se nalaze kolagen, elastin i fibroblasti i stimulišu ih tako što dolazi do kontrakcije kolagenih vlakana, povećane produkcije elastina i fibroblasta što dovodi do zatezanja kože a stimulacija mikrocirkulacije omogućava eliminaciju toksina.

Tretmani su potpuno bezbolni, oseća se samo blaga toplota, traju od 30 – 45 minuta tokom kojih se preko gela i male sonde radiotalasi usmeravaju u željenu dubinu kože i potkožnog tkiva. Nema komplikacija niti neželjenih efekata tako da se nakon tretmana može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Za postizanje optimalnog efekta obično su potrebna tri vezana tretmana u intervalima od 15-20 dana. Efekat liftinga je u zavisnosti od tipa kože vidljiv 6-12 meseci.

Radiotalasni lifting Cena Akcijska cena
Radiotalasni lifting lica i vrata 3.800 2.660
Radiotalasni lifting lica 3.200 2.240
Radiotalasni lifting dekoltea 2.500 1.750
Radiotalasni lifting očne zone i čela 2.500 1.750
Radiotalasni lifting podbradak 2.500 1.750

Radiotalasni lifting funkcioniše tako što se radiotalasi visoke frekvencije putem sonde usmeravaju u sloj kože u kome se nalaze kolagen i fibroblasti i stimulišu ih tako što dolazi do kontrakcije kolagenih vlakana, povećane produkcije elastina i fibroblasta, a na taj način koža postaje zategnuta i elastičnija, fine bore postaju nevidljive, a duboke redukuju – dobija se efekat podmlađivanja i svežiji izgled.

Metoda radiotalasnog liftinga je APSOLUTNO bezbolna, a tokom tretmana osećate samo blagu toplotu.

Radiotalasni lifting je najprirodniji način „podmlađivanja“ kože, jer se ne ubrizgavaju nikakve supstance, već se koža stimuliše da sama produkuje kolagen, elastin i fibroblaste. Izgled nakon tretmana je prirodniji i tretmani su potpuno bezbolni i neuporedivo jeftiniji.

Efekat je u zavisnosti od tipa kože vidljiv 6 – 12 meseci.

Na kožu se nanosi gel i preko sonde se radiotalasi usmeravaju u sloj kože u kome se nalaze fibroblasti i kolagena vlakna, tretman je potpuno bezbolan, a oseća se samo blaga toplota i tretman traje od 30-45 minuta.

U zavisnosti od godina života i tipa kože, ali obično 2-5 tretmana u intervalima od 20-30 dana. Efekat je vidljiv 8-12 meseci, ali treba uraditi jedan tretman na svaka četiri meseca.

Neželjenih efekata nema, ponekad se javi blago crvenilo koje prolazi za 30-60 minuta, a kontraindikacije su trudnoća, sistemske bolesti vezivnog tkiva i pejsmejker.

Tretmani su namenjeni osobama oba pola koje žele da poboljšaju tonus kože lica, vrata, dekoltea, uklone ili redukuju bore, a ovo je i odlična metoda prevencije nastanka bora tako da ga mogu koristiti i mlađe osobe.

Efekat tretmana je vidljiv 8-12 meseci.

Tretmani se najčešće rade na licu, vratu i dekolteu, mada se mogu raditi i nadlaktice, natkolenice. Svi delovi tela gde je koža opuštena, tj. gde gubi tonus.

Trudnice i osobe koje imaju pejsmejker, kao i osobe koje imaju neku sistemsku bolest vezivnog tkiva.

Najsavremenija metoda nehirurškog „liftinga“, tj. zatezanja kože lica, vrata i dekoltea.

Može se kombinovati sa filerima, ali treba da postoji određeni interval (oko 10-ak dana) između primene ove dve metode, a u nekim slučajevima se preporučuje i kombinacija filera i liftinga.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

 • +381 11 6303 333
 • +381 65 2967 537
 • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs
 • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok, 11070 Novi Beograd
Pon - Pet 07:30 - 21:00
Subota 08:30 - 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

ZAPOSLENJE

Ukoliko želite da radite kod nas na radnom mestu doktor specijalista, specijalista prodaje ili medicinska sestra/tehničar, pošaljite nam Vaš CV.

Kontaktirajte nas

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovinom,
 • Čekovima (do 3 mesečne rate za iznos preko 10.000 dinara),
 • Karticom (do 4 mesečne rate karticama Banka Intesa za iznos preko 10.000 dinara),
 • Na tekući račun poliklinike 160-529456-83 (Banka “Intesa”).
 • Preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

Pročitajte više o načinima plaćanja

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.

  Go to Top