Načini plaćanja u Solar Medical Center-u su:

  • Gotovinom,
  • Čekovima (do 3 mesečne rate za iznos preko 10.000 dinara),
  • Karticom (do 4 mesečne rate karticama Banka Intesa za iznos preko 10.000 dinara),
  • Na tekući račun poliklinike 160-529456-83 (Banka “Intesa”).
  • Preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

NAPOMENE:

U cenu usluge su uračunate konsultacije sa doktorom specijalistom, kao i dve kontrole nakon izvršene intervencije (važi za određene hirurške intervencije “blefaroplastika”, “kantopeksija”, “kantoplastika” itd).
Nakon konsultacije, ukoliko se pacjent odluči za sprovođenje hirurške intervencije, potrebno je uplatiti avans u iznosu 25% od ukupne cene usluge i potom zakazati odgovarajući termin (važi za određene hirurške intervencije “blefaroplastika”, “kantopeksija”, “kantoplastika” itd).
Za sve usluge i intervencije koje podrazumevaju uplatu avansa, u slučaju odustajanja ili otkazivanja, uplaćeni avans se ne vraća pacijentu.
Odlaganje zakazane intervencije je izvodljivo u skladu sa mogućnostima poliklinike.
Ukoliko pacijent otkaže ili odustane od zakazane intervencije, pokliklinika zadržava pravo naplate obavljenih pregleda, analiza i utrošenog materijala po važećem cenovniku po punoj ceni.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa načinima plaćanja, slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku putem kontakt forme.

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.