fbpx

Interna medicina

Zakažite Vaš termin

INTERNA MEDICINA

U Solar Medical Centru možete zakazati preglede iz svih grana interne medicine.

U našem Solar Medical Centru možete obaviti i alergološke preglede i prick testove (nutritivne, inhalacione, na hladnoću, itd.). Za detaljniji opis pogledajte našu sekciju Alergologija.

Kardiološki pregled podrazumeva uzimanje anamneze, opštu auskultatornu dijagnostiku, merenje pritiska, pulsnu oksimetriju i EKG. Po potrebi je moguće uraditi ultrazvuk srca, kolor dopler krvnih sudova vrata, i laboratorijsku dijagnostiku koja se svodi na biohemijske analize koje se dobijaju tokom dana što omogućava brzu odluku o najadekvatnijoj terapiji i metodama izlečenja, smanjenja tegoba i kontrole bolesti.

Ukoliko imate tegobe koje su lokalizovane u predelu trbuha omogućavamo preglede gastroenterologa. Pregled obuhvata anamnezu i fizikalni pregled. U većini slučajeva je potrebno uraditi biohemijske analize i ultrazvučnu dijagnostiku.

Endokrinološki pregled podrazumeva anamnezu, fizikalni pregled. Po potrebi se radi merenje glikemije, laboratorijske analize, ultrazvučni pregled štitne žlezde i nadbubrega. Ovaj pregled se može kombinovati sa pregledom ginekologa radi rešavanja problema steriliteta, policistične bolesti i drugih često udruženih stanja ova dva organska sistema.

Pregled nefrologa obuhvata anamnezu i fizikalni pregled. U slučaju potrebe, rade se biohemijske analize i ultrazvuk urotrakta.

Za sve internističke preglede u cilju što potpunije i preciznije dijagnostike i određivanja odgovarajuće terapije Vam nudimo specijalno formirane pakete pregleda sa posebnim cenama.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Endokrinološki paket:

Paketi Redovna cena Akcijska cena
Endokrinološki paket (pregled, merenje glikemije, KKS, ultrazvuk štitne žlezde ili nadbubrega) 11.600 rsd 6.500 rsd Zakažite termin

Kardiološki paket:

Paketi Redovna cena Akcijska cena
Kardiološki paket (pregled, merenje pritiska, ultrazvuk srca, EKG) 12.200 rsd 7.500 rsd Zakažite termin

Specijalistički pregledi:

Paketi Redovna cena Akcijska cena
25% popusta na specijalističke preglede 6.000 rsd 4.500 rsd Zakažite termin

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.