fbpx

Konzilijarni pregledi

Zakažite Vaš termin

Konzilijarni pregledi

Usluga konzilijarnog pregleda je koncept koji omogućava da se više lekara različitih specijalnosti, timskim radom, pobrine da se postavi najpreciznija dijagnoza i da vam se zdravstveno stanje opservira i na taj način razjasni veći broj simptoma ili oboljenja.

Eksperti koji sačinjavaju konzilijarni tim postavljaju dijagnozu, a ukoliko je ona i dalje nedovoljno definisana i određena, predlažu dalje protokole za dijagnostiku.

Veoma je čest slučaj da je potreban pregled interniste i hirurga ili ginekologa, urologa, endokrinologa. Može se obezbediti i pregled infektologa sa dermatologom i ginekologom. Veliki broj bolesti zahteva pristup i postavljanje dijagnoze tzv. ekpertskih timova lekara koji mogu rešiti i najkomplikovanija stanja sa veoma raznolikom simptomatologijom. Naše telo je jedinstven, ali i međudelujući sistem u stalnoj interakciji, gde jedan organski sistem deluje na drugi. Poremećaj rada jednog organa deluje u smislu premećaja homeostaze koja se odražava na ostale funkcije bitne za dobar zdravstveni status.

Više specijalističkih mišljenja iz oblasti, koje se prepliću sa simptomima koje pacijent ima, kao i detaljnom analizom medicinske dokumentacije, laboratorijskih i drugih, neophodnih, dijagnostičkih postupaka se obezbeđuje, apsolutno, najprecizniji pristup lečenju. Rezultat zajedničkog stava više lekarskih doktrina pacijentu obezbeđuje savremeni integrativni pristup gde se ne leči bolest već pacijent.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.