Konzilijarni pregledi

Usluga konzilijarnog pregleda je koncept koji omogućava da se više lekara različitih specijalnosti, timskim radom, pobrine da se postavi najpreciznija dijagnoza i da vam se zdravstveno stanje opservira i na taj način razjasni veći broj simptoma ili oboljenja.

Eksperti koji sačinjavaju konzilijarni tim postavljaju dijagnozu, a ukoliko je ona i dalje nedovoljno definisana i određena, predlažu dalje protokole za dijagnostiku.

Veoma je čest slučaj da je potreban pregled interniste i hirurga ili ginekologa, urologa, endokrinologa. Može se obezbediti i pregled infektologa sa dermatologom i ginekologom. Veliki broj bolesti zahteva pristup i postavljanje dijagnoze tzv. ekpertskih timova lekara koji mogu rešiti i najkomplikovanija stanja sa veoma raznolikom simptomatologijom. Naše telo je jedinstven, ali i međudelujući sistem u stalnoj interakciji, gde jedan organski sistem deluje na drugi. Poremećaj rada jednog organa deluje u smislu premećaja homeostaze koja se odražava na ostale funkcije bitne za dobar zdravstveni status.

Više specijalističkih mišljenja iz oblasti, koje se prepliću sa simptomima koje pacijent ima, kao i detaljnom analizom medicinske dokumentacije, laboratorijskih i drugih, neophodnih, dijagnostičkih postupaka se obezbeđuje, apsolutno, najprecizniji pristup lečenju. Rezultat zajedničkog stava više lekarskih doktrina pacijentu obezbeđuje savremeni integrativni pristup gde se ne leči bolest već pacijent.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333
  • +381 65 2967 537
  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs
  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok, 11070 Novi Beograd
Pon - Pet 07:30 - 21:00
Subota 08:30 - 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

ZAPOSLENJE

Ukoliko želite da radite kod nas na radnom mestu doktor specijalista, specijalista prodaje ili medicinska sestra/tehničar, pošaljite nam Vaš CV.

Kontaktirajte nas

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovinom
  • Čekovima (do 3 čeka za iznos preko 10 000 dinara)
  • Karticom Banka Intesa-e( do 4 rate, za iznos preko 10 000 dinara)
  • Karticom druge banke ( do 3 rate, za iznos preko 10 000 dinara)
  • Preko osiguravajućih kuća Uniqa i Triglav

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.