fbpx

Metabolička nutricija

Zakažite Vaš termin

Solar 511 – Sistem ishrane

Solar 511 predstavlja sistem ishrane osmišljen od strane naše doktorke, Dr Nele Solar kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima i poznavanjem velikog broja dijetetskih i medicinsko nutritivnih terapija.

Solar 511 je zasnovan na poštovanju metaboličko hormonskih oscilacija tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni pacijenata svih uzrasta.

Ima za cilj održavanje ili postizanje idealne telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.

Solar 511 sistem se sastoji od tri segmenta

Predstavlja najefikasniji režim poboljšanja životnog stila.

Prvi segment

Je posvećen predlogu i upoznavanju pacijenta sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane satavni deo svakodnevnice.

Ovaj deo jeste Solar 511 i jedinstven je u svetu. Sastoji se od 5 crvenih, 1 žutog i 1 zelenog dana.

Drugi deo

Je sastavljanje predloga jelovnika

Treći segment

Je uključivanje protokola suplemenata koji kreira naša Dr Solar. Suplementi moraju biti odabrani, kombinovani  i izdozirani pažljivo i na osnovu naučnih dokaza. Odabrani preparati moraju biti kvalitetni, farmakološki bioiskoristljivi i u odgovarajućim, efikasnim dozama.

Svaki od ovih dana ima za cilj da unapredi i poboljša zdravlje ili ubrza smanjenje viška kilograma.

Poseban deo programa mora se posvetiti predlogu pravilne fizičke aktivnosti koja predstavlja korist u bržem i lakšem postizanju željenih rezultata.

Solar 511 Diet System predstavlja najefikasniji, a ujedno i najlakši način postizanja optimalnog telesnog sastava i zdravstvenog stanja bez gladi, bez gubitka energije. Takođe ovaj sistem je jednostavan bez mnogo pravila i komplikovanja već dovoljno napornog života savremenog čoveka.

Sistem koji je namenjen i deci osiguraće izuzetno važnu preventivu ne samo problema sa neželjenom telesnom težinom već i svih komplikacija koje se javljaju kod nepravilne ishrane (dijabetes, policistična bolest, hormonski poremećaji, kardiovaskularne komplikacije itd.). Ovim načinom ishrane obezbedićemo deci srećnije  detinjstvo, uspešniji život i bezbrižniju starost.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

AKCIJE I PAKETI: METABOLIČKA NUTRICIJA

Paketi Redovna cena Akcijska cena
Merenje na Body Galaxy Analizatoru i tumačenje 4.000 rsd 3.200 rsd Zakažite termin
Kompletan nutricionisticki pregled zdravih 8.500 rsd 6.800 rsd Zakažite termin
Kompletan nutricionistički pregled osoba sa metaboličkim poremećajima 10.000 rsd 8.000 rsd Zakažite termin

Saznajte više o usluzi: Metabolička nutricija

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.