fbpx

Metabolička nutricija

Zakažite Vaš termin

METABOLIČKA NUTRICIJA

Solar 511 Diet system

Predstavlja sistem ishrane osmišljen od strane naše doktorke, Dr Nele Solar kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima i poznavanjem velikog broja dijetetskih i medicinsko nutritivnih terapija.

Solar 511 je zasnovan na poštovanju metaboličko hormonskih oscilacija tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni pacijenata svih uzrasta.

Ima za cilj održavanje ili postizanje idealne telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.

Solar 511 sistem se sastoji od tri segmenta i redstavlja najefikasniji režim poboljšanja životnog stila.

Ovo je najefikasniji, najjednostavniji i , verovatno, najlakši način da se postignu ciljevi koje želimo kada je telesna težina ili zdravlje  u pitanju.

Prvi segment je posvećen predlogu i upoznavanju pacijenta sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane satavni deo svakodnevnice.

Ovaj deo jeste Solar 511 i jedinstven je u svetu. Sastoji se od 5 crvenih, 1 žutog i 1 zelenog dana.

Drugi deo je sastavljanje predloga jelovnika.

Treći segment je uključivanje protokola suplemenata koji kreira naša Dr Solar. Suplementi moraju biti odabrani, kombinovani  i izdozirani pažljivo i na osnovu naučnih dokaza. Odabrani preparati moraju biti kvalitetni,farmakološki bioiskoristljivi i u odgovarajućim, efikasnim, dozama.

Poseban deo programa mora se posvetiti predlogu pravilne fizičke aktivnosti koja predstavlja korist u bržem i lakšem postizanju željenih rezultata.

Solar 511 Diet System predstavlja najefikasniji, a ujedno najlakši način postizanja optimalnog telesnog sastava i zdravstvenog stanja bez gladi, bez gubitka energije. Takođe ovaj sistem je jednostavan bez mnogo pravila i komplikovanja već dovoljno napornog života savremenog čoveka.

Sistem koji je namenjen i deci osiguraće izuzetno važnu preventivu ne samo problema sa neželjenom telesnom težinom već i svih komplikacija koje se javljaju kod nepravilne ishrane (dijabetes, policistična bolest, hormonski poremećaji, kardiovaskularne komplikacije…) Ovim načinom ishrane obezbedićemo deci srećnije  detinjstvo, uspešniji život i bezbrižniju starost.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.