Supplement and beauty store

U našem suplement šopu imamo ponudu dijetetskih suplemenata i preparata za negu, toniranje i čišćenje lica. Svi preparati su pažljivo odabrani sa ciljem da vam se omogući kupovina najkvalitetnijih i najefikasnijih minerala, vitamina, proteina, probiotika, amino i masnih kiselina, kao i krema, losiona ili micelarne vode. Svi preparati su proizvedeni od strane kompanija sa velikim svetskim rejtingom, po strogim pravilima propisima dobre proizvođačke prakse koja garantuje apsolutnu bezbednost i sigurnu efikasnost. U dugogodišnjem iskustvu naših lekara pokazali su se kao veoma efikasni u doprinosu poboljšanja i unapređenja zdravlja.

Izrada protokola suplementacije mora biti ekspertski preporučena u svim indikacijama. Protokol mora biti u skladu sa vašim trenutnim metaboličkim statusom koji se procenjuje pedantnim biohemijskim analizama i uvidom u prethodnu medicinsku dokumentaciju.

Preporuka suplemenata može se dati od strane stručnog lica i na osnovu subjektivnih tegoba pogotovo ako se radi o tegobama digestivnog trakta kao što su nadimanje, gorušica, nelagodnost tokom i nakon obroka, kod glavobolja, PMSa, hroničnog umora, malaksalosti ili jasne potrebe za pojačanje funkcije imuniteta ili detoksikacijom.

U skladu sa najnovijim naučno dokazanim metodama unapređenja zdravlja i nege, svi lekari Solar Medical Centra uz klasičnu terapiju koja vam je neophodana preporučiće i preparate koji omogućavaju bolji efekat lekova sa manje neželjenih dejstava.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

 • +381 11 6303 333

 • +381 65 2967 537

 • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

 • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
  11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

ZAPOSLENJE

Ukoliko želite da radite kod nas na radnom mestu doktor specijalista, specijalista prodaje ili medicinska sestra/tehničar, pošaljite nam Vaš CV.

Kontaktirajte nas

NAČINI PLAĆANJA

 • Gotovinom,
 • Čekovima (do 3 mesečne rate za iznos preko 10.000 dinara),
 • Karticom (do 4 mesečne rate karticama Banka Intesa za iznos preko 10.000 dinara),
 • Na tekući račun poliklinike 160-529456-83 (Banka “Intesa”).
 • Preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

Pročitajte više o načinima plaćanja

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.