Šta je “Cog niti”?

Cog niti su specijalna vrsta niti koja je slična POD ili mezonitima. One su proizvedene od polidiaksanona koji je razgradivi konac a koristi se za lifting pre svega lica i vrata a u nekim slučajevima i tela. POD niti su dobre ali po našem iskustvu COG su jos bolje jer zahvaljujući svojoj strukturi, pa i obliku lakše i brze se dobija željeni lifting a sam lifting duže traje. Ove niti se plasiraju kanalima koje štite krvne sudove od povreda. Plasiranje taje oko 15 do 20 min. Oporavak sa sve absorbovanjem niti traje oko mesec dana ali za to vreme pacijent moze da funkcioniše i radi.

Efekat se vidi odmah a najuočljivije je u drugom mesecu, mada je i to individualno. Trajanje efekta je takodje različito ali ima pacijenata kod kojih je efekat vidiljiv čak i u trećoj godini od plasiranja jer osim sto same niti tako deluju one imaju i biostimulisuci efekat na kožu. Broj niti koji se upotrebljava je individualan od pacijenta do pacijenta a i od regije koje se zateže tako da može da varira od nekoliko npr.

Za bradu ili čelo pa do pedesetak npr. Za celo lice. One su dostupne za sve generacije ali naravno da bolji efekat imaju kod mlađih osoba ili se dobar efekat dobija u zavisnosti od debljine i tipa kože i kod starijih. Za sve dodatne dileme dostupne su vam besplatne konsultacije u Solar Medical Poliklinici.

+381 65 29 67 537

CENOVNIK

Naziv usluge Cena Akcijska cena
Cog niti ( 1 komad) 5.900 4.800

Načini plaćanja

  • gotovinom
  • čekovima (do 3 mesečne rate za iznos preko 10 000 din)
  • karticom (do 4 rate karticama Banka Intesa, ili do 3 rate ukoliko imate kreditnu karticu druge banke, za iznos preko 10 000 din)
  • na tekući račun poliklinike 160-529456-83 (Banka Intesa)
  • preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

Imate pitanje za nas?

Naši doktori i sestre su tu za vas

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Hvala vam na lepim rečima. <3

Vaše poverenje je naš uspeh

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.