Solar Medical Center

Solar Medical Center i Two Worlds supplement and beauty store, dva sveta, spoj Evropske i Južnoameričke medicine. Naša prednost je saradnja čileanskih i srpskih doktora, kao i integrativni pristup pacijentu.

ZAKAŽITE PREGLED

Poliklinika Solar Medical Center

Preduzeće Two Worlds One Home Investments osnovano je početkom 2017. godine. Vlasnik preduzeća živeo je sa porodicom i školovao se u Santiago de Chile-u od svoje 15. godine. Imajući u vidu lične zdravstvene tegobe, alergiju na određene namirnice i iritaciju koju ona proizvodi, njegovo specijalno interesovanje odrazilo se na medicinu i na razna istraživanja u oblasti iste. Zahvaljujući velikom iskustvu sa radom lekara iz Južne Amerike, rodila se ideja da približi i prikaže deo tog pozitivnog iskustva i napravi takav sistem u Beogradu. Sa inovativnim metodama, visokim standardima kvaliteta i međunarodnom saradnjom. Na taj način spojio je svoja dva sveta, svoj rodni Beograd koji uvek nosi u srcu, sa Chileom koji se pretvorio u drugi dom.

Spoj Evropske i Južnoameričke medicine

Posle dve godine istraživanja tržišta i neprestanog rada, nastaje Poliklinika Solar Medical Center, dva sveta, spoj Evropske i Južnoameričke medicine. Prednost centra je saradnja čileanskih i srpskih doktora. SMC poseduje najsavremenije metode u medicinskoj nutritivnoj terapiji, čiji sistem ishrane Solar 511 Lifestyle najefikasnije reguliše metabolizam kod dece i odraslih. U supplement šopu nalazi se paleta dokazano efikasnih preparata, stručno odabranih, kao i ekskluzivna ponuda prirodnih preparata poreklom iz Južne Amerike, posebno Chilea. Body Galaxy vaga je najprecizniji analizator strukture tela u svetu.

Najsavremenija oprema

Poliklinika poseduje najsavremeniju ultrazvučnu dijagnostiku na aparatu najnovije generacije, pedijatriju, neinvazivnu hirurgiju radiotalasnim nožem, brzu laboratorijsku dijagnostiku, sve oblasti interne medicine, sve u cilju efikasne prevencije, zdravlja i dugovečnog života.

Porque la salud lo es todo. Dobrodošli u Solar Medical Center.

Čekamo Vas.

NAŠ TIM

Naš tim se sastoji od vrhunskih stručnjaka iz oblasti u kojima su za svoj rad dobili važna međunarodna priznanja

Primarijus Dr Zorica Plazinić, specijalista radiologije.

Primarijus Dr Zorica Plazinić, specijalista radiologije

Subspecijalista za ultrazvuk u kliničkoj medicini.

Od 1986. do 2016. godine bila je zaposlena kao specijalista radiologije u Bolnici Zdravstvenog Centra Dr Dragiša Mišović u Čačku.

Od 1993 do 2003.godine bila je načelnik radiološke službe.

Dr spec Jelena Nela Solar

Specijalista pedijatar, subspecijalista dijetoterapeut

Od 1991. – 2005. godine radila u ICN Galenika kao medical advisor za antioksidante, antibiotike, antiastmatike i antidepresive, direktor sektora za odnose sa javnošću, u svetskim farmaceutskim kompanijama na mestu medical i marketing direktora.

Od 2006. – 2018. godine – Centar za hrono ishranu kao odgovorni lekar i Belmedic ishrana i pedijatrija.

Institut za higijenu, subspecijalizacija za dijetoterapiju.

Dugi niz godina bila saradnik Radio Televizije Srbije, posdiplomac FON-a, marketing menadžmenta i PR Manager – PRA Agency.

Dr spec Jelena Nela Solar
Dr spec Ivan Aksentijević

Mr sci med dr Suncica Lepojevic Vujoševic

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Rođena u Beogradu 1970.god. gde završava osnovnu i srednju školu a Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu 1996.god.Iste godine počinje da radi kao stazista na KBC Bezanijska Kosa gde radi kao klinički kekar a zatim kao specijalizant plastične hirurgije.Magisterij iz hirurške anatomije završava 2003. god.,a specijalizaciju plastične hirurgije 2004.god.

Godine 2003.počinje da radi u specijalnoj hirurskoj boknici Aesculap Medicina gde radi kao hirurg ali vodi i onkološki stacionar do prelaska u Polikliniku Naturalia u kojoj kao lekar specijalista i medicinski direktor radi do leta 2021. kada prelazi u Polikliniku Solar Medical Centar.
U toku svog radnog veka cesto bila na edukacijama iz opšte, plastične, estetske i antiage medicine.

PREDSTAVNICI IZ ČILE-A

Naši predstavnici iz Čilea su vrhunski stručnjaci iz oblasti u kojima su za svoj rad dobili važna međunarodna priznanja

Dr. Miguel Guelfand, dečiji hirurg

Dečiji hirurg, zavrsio studije na najprestižnijem Univerzitetu za medicinu u Chile-u, Universidad de Chile (1986-1998).

Radi u bolnici Exequiel Gonzalez Cortes (od 1995 i dalje).

Trenutno je načelnik dečije hirurgije u najvećoj i najznačajnijoj klinici u Chileu, Clinica Las Condes.

Njegov spektar interesovanja je veliki ali najviše se bavi: neonatalnom hirurgijom i minimalno invazivnom hirurgijom, laparoskopskom hirurgijom žučnih puteva i ostalim najsavremenijim hirurškim tehnikama.

Dr. Miguel Guelfand, dečiji hirurg
Dr. Oscar Schatloff, urolog, onkolog

Dr. Oscar Schatloff, urolog, onkolog

Završio studije na najprestižnijem Univerzitetu u Chile-u, Universidad de Chile (1996 – 2002).

2005 završio specijalizaciju urologije na Universidad de los Andes, Chile.

2006 završio subspecijalizaciju iz onkologije u USA, Mayo Clinic.

2008 završio drugu subspecijalizaciju iz laparoskopske hirurgije, Sheba Medical Center, Izrael.

2012 završio treću subspecijalizaciju, robotical surgery, Global Robotics Institute, USA.

2014 usavršava znanje i stiče diplomu u Vankuveru, Kanada za neoperativnu vasektomiju.

Bavi se bubrežnom kalkulozom, karcinomom prostate i bubrega, bolestima nadbubrežne žlezde, ureteropelvičnim stenozama, robot hirurgijom.