fbpx

Body Galaxy analizator tela

Zakažite Vaš termin

Body Galaxy analizator tela

Ova jedinstvena vaga se smatra najpreciznijim i najdetaljnijim analizatorom strukture i sastava tela na svetu.

Solar Medical Center ovu vagu ima prvi u Evropi i zbog toga smo veoma ponosni.

Razlikuje se od vaga koje smo imali kod nas, u savremenijim nutricionističkim centrima, po tome što ne samo da procenjuje trenutni sastav tela po segmentima, BMI, mišiće, minerale i masnoće, bazalni metabolizam i telesnu vodu, već daje predviđanje kako će se povećavati telesna masnoća i usporavati metabolizam u narednih 20 godina ukoliko se ne promeni trenutna struktura.

Ovaj moćni aparat daje podatak i ocenjuje kolika je biološka starost u skladu sa podacima koje odredi.

Takođe, u izveštaju postoji i podatak kolika je dnevna energetska potrošnja. Prema ovome se najpreciznije može proračunati koliko kalorija bi idealno trebalo da sadrži dijetetski režim u skladu sa onim što želimo postići.

Merenje telesne visine na Body Galaxy najrealnije je ultrazvučnom procenom. Deo aparata koji meri telesnu visinu procenjuje da li je ispravan stav osobe za precizno merenje.

Broj kilograma masnog tkiva koje se nalazi u stomaku i oko organa do sada se određivao samo kao indeks visceralne gojaznosti. Body Galaxy procenjuje nivo, površinu i broj kilograma zajedno sa obimom struka. Dobijamo podatak i o broju kilograma masnog tkiva u potkožnom sloju.

Ovo je najvažniji podatak putem koga veoma tačno određujemo stepen rizika od kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa jer masno tkivo u stomaku predstavlja organ koji je veoma metabolički uticajan i može ugroziti zdravlje, pa i život osobe. Smanjivanjem visceralne masnoće smanjuje se rizik od bolesti.

Ovo masno tkivo je veoma teško smanjiti jer je otporno na amaterske dijete, restrikcije, pa čak i na pojačanu fizičku aktivnost. Reaguje tek ukoliko se osoba pridržava stručno propisane ishrane bazirane na hormonskim oscilacijama tokom dana. Svakako da je i primena suplementacije i pravilne fizičke aktivnosti preporučljiva prateći program ishrane Solar 511.

Određivanje tipa telesne građe i tipa gojaznosti su još jedna prednost u odnosu na slične vage kod nas.

Ovaj aparat ima i elektrode za nožne članke koje omogućavaju da osobe sa grubom kožom na stopalima, gljivičnim oboljenjima i dr, imaju sigurno tačan rezultat. Ovo je izuzetna higijenska pogodnost koju do sada nismo imali u našoj zemlji.

Do detalja se procenjuje kolika je količina tečnosti u ćelijama i vanćelijskim prostorima od strane ovog neverovatnog aparata, sada i po partijama tela, a ne samo kao ukupna. Ovo će nam poslužiti da tačno dijagnostikujemo stanje cirkulacije po segmentima tela.

Body Galaxy vaga jedina u Evropi biće vaš jedini način kako da dobijete preciznu sliku telesne strukture, cirkulacije i metabolizma u ovom trenutku. Ovaj superiorni aparat pratiće promene telesnog sastava i efekte dijetetskog programa Solar 511 na svakoj kontroli putem grafičke obrade dinamike rezultata.

Body Galaxy je najsavremeniji i najsuperiorniji analizator telesne strukture na svetu i u Solar Medical Centru se nalazi prvi primerak u Evropi.

Najprecizniji podaci trenutnog sastava tela po segmentima.

Visina se meri ultrazvučnim aparatom koji koriguje položaj tela prilikom merenja.

Izračunava broj Body Mass Index (BMI), procenat i kilograme masnog tkiva, stepen uhranjenosti, kao i tip građe tela.

Analizira pojasnu gojaznost i za razliku od ostalih analizatora dobijamo podatak o unutrašnjoj površini zahvaćenoj masnim tkivom kao i predviđanje porasta masnoće oko organa u narednih 20 godina. Unutrašnja gojaznost se prikazuje u tačnom broju kilograma. Dobijamo podatak koliko se masnog tkiva nalazi u potkožnom sloju.

Izračunava kilograme mišićne mase, proteina i minerala.

Body Galaxy procenjuje stanje cirkulacije putem odnosa telesnih tečnosti u i van ćelija u trupu i svakom ekstremitetu posebno.

Ovaj moćni aparat izračunava metabolizam u mirovanju tzv. Bazalni metabolizam i sagorevanje energije na dnevnom nivou putem koga se izračunava koliko je potrebno uneti kalorija da bi došlo do mršavljenja.

Body Galaxy proceniće i vašu biološku starost kao i sledstveno usporenje metabolizma za 20 godina.

Fazni ugao je dragocen podatak, koji putem procene stabilnosti ćelijskih membrana, procenjuje zdravstveni rizik od ozbiljnih oboljenja i služi kao rani znak neophodne preventive.

Izveštaj sa Body Galaxy vage i interpretaciju rezultata dobijaju svi pacijenti.

Merenje traje jedan minut, princip je bezbolan i bez neželjenih dejstava. Na ovoj vagi se ne mere trudnice i osobe sa pejsmejkerom. Poželjno je ne jesti prethodna 2 do 3 sata i skinuti sav nakit.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

AKCIJE I PAKETI: METABOLIČKA NUTRICIJA

Paketi Redovna cena Akcijska cena
Merenje na Body Galaxy Analizatoru i tumačenje 4.000 rsd 3.200 rsd Zakažite termin
Kompletan nutricionisticki pregled zdravih 8.500 rsd 6.800 rsd Zakažite termin
Kompletan nutricionistički pregled osoba sa metaboličkim poremećajima 10.000 rsd 8.000 rsd Zakažite termin

Saznajte više o usluzi: Metabolička nutricija

Odgovor Dr Solar:

Najprecizniji rezultati procene tzv. nutritivnog statusa u svetu, a i kod nas, dobija se merenjem na segmentnom analizatoru strukture tela biorezonantnom metodom.

Body Galaxy 720 BC vaga predstavlja poslednju reč naučno-tehnološkog razvoja u ovoj oblasti.

Supernitnim performansama ovaj aparat će izvršiti analizu kompletnog telesnog sastava po regionima.

Visina se meri ultrazvučnim aparatom koji koriguje položaj tela prilikom merenja.

Poseban akcenat se stavlja na analizu pojasne gojaznosti koja je faktor procene kardiovaskularnog rizika. Za razliku od ostalih analizatora, dobijamo podatak o površini zahvaćenoj unutrašnjim masnim tkivom (visceralna masnoća), kao i predviđanje porasta masnoće oko organa u narednih 20 godina.

Unutrašnja gojaznost se prikazuje u tačnom broju kilograma, a dobijamo i podatak koliko se kilograma masnog tkiva nalazi u potkožnom sloju.

Izračunava kilograme mišićne mase, proteina i minerala.

Body Galaxy 720 biorezonantnim talasima procenjuje stanje cirkulacije putem odnosa telesnih tečnosti unutar i van ćelija u trupu i svakom ekstremitetu posebno.

Ovaj moćni aparat izračunava metabolizam u mirovanju, tzv. bazalni metabolizam, kao i sagorevanje energije na dnevnom nivou i tako se izračunava koliko je potrebno uneti kalorija da bi došlo do mršavljenja ili održavanja idealne telesne mase.

Fazni ugao je dragocen podatak koji putem procene stabilnosti ćelijskih membrana procenjuje zdravstveni rizik od ozbiljnih oboljenja i služi kao rani znak neophodne preventive.

Merenje traje jedan minut, princip je bezbolan i bez neželjenih dejstava.

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.