fbpx

Estetska i antiaging medicina

Zakažite Vaš termin

Estetska i antiaging medicina

Estetska i antiaging medicina predstavlja posebnu granu medicine usmerenu na primenu što manje invazivnih i neinvazivnih kozmetičkih tretmana u cilju što boljih efekata izgleda pacijenta.

Radiotalasni lifting

 • Radiotalasni lifting lica i vrata
 • Radiotalasni lifting lica
 • Radiotalasni lifting dekoltea
 • Radiotalasni lifting očne zone i čela
 • Radiotalasni lifting podbradka

Dermalni fileri

Medicinski ANTI-AGE tretman lica

Tretmani za poboljšanje kvaliteta kože

 • Dermapen lica i vrata
 • Dermapen lica, vrata i dekoltea
 • Mezoterapija lica
 • Mezoterapija lica i vrata
 • Mezoterapija lica, vrata i dekoltea
 • PRP tretman (tretman plazmom bogatom trombocitima)
 • Cellular Matrix (hijaluronska kiselina + PRP)
 • Dermapen lica
 • Mezoterapija + Dermapen

Hemijski piling

 • Dermoabrazacija lica + TCA piling
 • Hemijski piling mlečnom kiselinom
 • Hemijski piling piruvičnom kiselinom
 • Hemijski piling salicinom kiselinom
 • Jassner Holivudski piling
 • NEOSTRATA hemijski piling glikolnom kiselinom
 • NEOSTRATA hemijski piling retinolom
 • TCA (trihlorsirćetna kiselina) piling (15%, 20%, 25%, 30% i 35%)
 • TCA CROSS piling (50-80%)

Tretmani lica

 • Botox za hiperhidrozu (pojačano znojenje)
 • Mezoterapija protiv celulita
 • Lipoliza 1 regija
 • Lipoliza 2 regije

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

 • +381 11 6303 333

 • +381 65 2967 537

 • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

 • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
  11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

ČESTA PITANJA:

Dermalni fileri su supstance/gelovi ubrizgani ispod površine kože kako bi se izgladile bore i dodali volumen i kontura. Proizvodi se sastoje od stabilizovane hijaluronske kiseline (HA) koja se prirodno pojavljuje u ćelijama kože. Deluje uvlačenjem u vodu i na taj način povećava volumen.

Rezultati mogu trajati između 9 i 18 meseci.

Lice gubi volumen i konturu kako starimo, kosti i meko tkivo se rastvaraju i doprinose pojavi propadanja. Dermalni fileri mogu se koristiti za nadoknadu ovog gubitka volumena i za vraćanje strukturalne potpore, pružajući pacijentu mladalački izgled. Cilj je učiniti lice skladnijim i podmlađenim. Na primer, usnama se mogu ubrizgati radi poboljšanja oblika, veličine, simetrije i proporcije. Obrazi se mogu ubrizgati kako bi lice bilo jasnije i privlačnije. Može se ubrizgati nerazvijena brada kako bi izgledala projiciranija i proporcionalnija.

Osnovni postupci dermalnog filera ne zahtevaju anesteziju, jer dermalni filer sadrži lokalni anestetik. To je jednostavan proces i uključuje nekoliko sitnih injekcija direktno u kožu, a traje između 15 i 30 minuta. Šminka se može naneti odmah nakon postupka i možete se vratiti na posao. Rezultat se vidi odmah. Optimalni rezultati mogu se održavati kroz duži vremenski period redovnim ponavljanim tretmana. Postupak varira od osobe do osobe, u zavisnosti od vaših potreba i dubine bora koje se tretiraju.

Rezultati se vide odmah nakon tretmana, mada se to postepeno poboljšava tokom naredne 2–4 nedelje. Rezultati mogu trajati između 9–18 meseci, a rezultati se mogu održavati kroz duži vremenski period redovnim ponovljenim tretmanima. Dugotrajnost varira od osobe do osobe.

Da. Koristimo samo proizvode sa dokazanom sigurnošću. Hijaluronska kiselina (HA) je supstanca koja se prirodno javlja u ćelijama kože, tako da nema rizika od alergijskih reakcija. Čak i ljudi koji su osetljivi na hranu mogu sigurno primati filere. Brendovi dermalnih filera koje koristimo dostupni su u više od 90 zemalja i koriste se kao kozmetički tretmani za ubrizgavanje više od dve decenije sa odličnim podacima o sigurnosti.

Današnji dermalni fileri prešli su daleki put od prve generacije injekcija kolagena. Napredne tehnike ubrizgavanja, zajedno sa upotrebom mikro-kanile (tupa igla) i poboljšana bezbednost proizvoda, znače da su neželjeni efekti izuzetno retki, ali mogu da uključuju:

 • Reakcije povezane sa ubrizgavanjem – ove reakcije mogu uključivati crvenilo na mestu ubrizgavanja odmah nakon tretmana,
 • Modrice – povremeno se mogu javiti modrice. Međutim, upotreba mikro-kanile (tupe igle) dramatično smanjuje rizik od stvaranja modrica. Povremeno se mogu pojaviti nepravilnosti kontura. Masažom se obično može izgladiti bilo koja „bujnost“, ali ako se postojano punilo lako i brzo rastopi,
 • Infekcija – kao i kod svih injekcija i ovaj postupak nosi rizik od infekcije. Špric je sterilan i preduzimaju se standardne mere predostrožnosti povezane sa injekcijskim materijalima,
 • Nekroza – jedna od najgorih mogućih komplikacija dermalnog punila. Srećom, ovo je izuzetno retko. Dešava se kada se dermalni punilo slučajno ubrizga u krvni sud i posle toga blokira dovod krvi u kožu/tkivo u tom predelu,
 • Slepilo – ovo je vrlo retka komplikacija. Bilo je oko 100 slučajeva u svetu i uzrokovano je ubrizgavanjem dermalnog punila u krvne žile koje imaju vezu sa arterijom koja snabdeva krv i kiseonik za oko. Još uvek nema uspešnog lečenja za ovaj problem.

Botoks se obično koristi na gornjem delu lica (čelo, vrana stopala, između obrva) za tretiranje dinamičnih bora i paralizuje mišiće u tim predelima. Fileri se obično koriste u donjoj polovini lica (obrazi, linije marionete, usne i brada) i dodaju volumen onim delovima supstancom hijaluronske kiseline.

Koristimo Juvederm filer.

Plazma bogata trombocitima (PRP) je injekcijski tretman kojim se koristi čovekova sopstvena krv. Trombociti su vitalni za proces zarastanja tkiva i rasta novih ćelija. PRP time pospešuje proizvodnju kolagena, regeneriše kožno tkivo i u suštini ponovo aktivira vaše ćelije da se same podmlađuju. Oslobađanje faktora rasta pojačava proces ozdravljenja. PRP omekšava fine linije i bore, zateže kožu i poboljšava tonus kože i teksturu.

Lečenje PRP tretmanom uključuje deo krvi, koja se od pojedinačnog pacijenta uzme u špric. Nakon toga sakupljena krv se vrti u posebnoj centrifugi kako bi se razdvojile njene komponente. Plazma bogata trombocitima se zatim ponovo ubrizgava u kožu.

Obično je za PRP tretman potreban jedan do dva sata. Ovo zavisi od toga da li se PRP daje samo putem injekcija i/ili mikro-iglom u kožu.

Pacijenti primete zatezanje i ravnomerniji ton na svojoj koži u nedelji ili dve nakon PRP injekcije. Ovi rezultati se nastavljaju razvijati i do 6 meseci nakon lečenja.

Rezultati PRP injekcije mogu se videti već godinama nakon tretmana. Iako ne možemo zaustaviti proces starenja, možemo ga usporiti. Rezultati PRP injekcije mogu da se produže pravilnim održavanjem nege kože kod kuće.

Tehnički, PRP se može koristiti za lečenje područja tela. U kozmetičke svrhe, PRP se najčešće koristi za lečenje lica i vrata.

Nakon tretmana vaša koža može biti crvena. To je normalno i za očekivati. Crvenilo obično traje od jednog do 24 sata. Možda ćete imati i malo bubrenja u nekim delovima kože. Zbog toga neki pacijenti vole da se leče krajem nedelje, tako da imaju vikend za oporavak. Vreme oporavka varira od pacijenta do pacijenta.

Rezultati se mogu videti nakon jednog tretmana, ali tačna količina potrebnih tretmana varira od pacijenta do pacijenta. Generalno, savetuju se 2–3 tretmana, ali za neke pojedince može biti i više.

PRP koji se koristi za estetske postupke je siguran za većinu pacijenata. Najčešći neželjeni efekti PRP injekcijama su blagi do umereni, oticanje i crvenilo.

Tokom konsultacija biće napravljena procena kako bi se osiguralo da ste pravi kandidat za PRP injekcije. Pacijenti sa određenim zdravstvenim stanjem nisu kandidat za PRP injekcije. Pacijentkinje koje su trudne nisu kandidati za PRP injekcije.

AKCIJE I PAKETI: ESTETSKA I ANTIAGING MEDICINA

Paketi Redovna cena Akcijska cena
SUPER AKCIJA – Botox 1 regija (Za prvih 10 dama) 15.300 rsd 12.500 rsd Zakažite termin
Botox 1 regija 15.300 rsd 12.500 rsd Zakažite termin
Botox 2 regije 22.400 rsd 20.000 rsd Zakažite termin
Botox 3 regije 27.200 rsd 23.600 rsd Zakažite termin
Botox za hiperhidrozu (pojačano znojenje) – dr Ana i Lidija 35.400 rsd 29.500 rsd Zakažite termin
Dermapen lice, vrat i dekolte 12.000 rsd 7.000 rsd Zakažite termin
Higijenski tretman lica (hidratacija i komedoekspresija) + ampula plave orhideje 4.500 rsd 3.500 rsd Zakažite termin
Kozmetički anti age tretman lica sa matičnim ćelijama zelene jabuke + maska zlatnog kavijara 6.700 rsd 4.800 rsd Zakažite termin
Offline massage lica, vrata i dekoltea + maska energy 3.000 rsd 2.000 rsd Zakažite termin
Radiotalasni lifting (lica) 3.200 rsd 2.240 rsd Zakažite termin
Radiotalasni lifting (lica i vrata) 3.800 rsd 2.660 rsd Zakažite termin
Radiotalasni lifting dekoltea i/ili očne zone i čela 2.500 rsd 1.750 rsd Zakažite termin
3 ml hijaluronskog filera za konturisanje jagodice i brade (Teosyal Ultimate filer) 58.750 rsd 47.000 rsd Zakažite termin
Mezoterapija + Kolagen maska 7.000 rsd Zakažite termin
Dermapen (lice,vrat,dekolte) + Kolagen maska 7.000 rsd Zakažite termin
Biorevitalizacija kože – Dr Lidija 9.440 rsd Zakažite termin
Higijenski tretman lica 3.500 rsd 2.500 rsd Zakažite termin
PRP tretman (paket od tri tretmana, bilo da je za opadanje kose, tretiranje hiperpigmentacije ili anti age) 44.800 rsd Zakažite termin

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.