Šta je kvantna analiza i po kom principu funkcioniše

Kvantnu analizu u našoj Poliklinici radimo na 7D NLS Diacom kvantnom analizatoru. Ova analiza se bazira na tome da svaka živa ćelija vibrira određenom frekvencom. Kada se putem slušalica ubaci najmanja količina energije kvant, 7D NLS Diacom aparat ce zahvaljujući različitosti frekvenci svake ćelije, analizirati ( napraviti sken) čitavog tela, od folikula dlake , preko neurovaskularnih elemenata, pa do svih organa našeg organizma.

Kvantna analiza kao idealna metoda za dijagnostiku (sken organizma)

Kvantna analiza nam može pomoći da nađemo ispravnu dijagnozu i detektovati i otkriti disbalans u radu nekog organa ili sistema. Kvantna analiza je idealan metod za uočavanje svih smetnji u organizmu i pomaže dijagnostičaru da suzi polje definitivne dijagnoze. Zato je veoma važno da analizu sprovodi stručno lice, doktor, koji će ne samo znati da protumači na adekvatan način analize, već kao dobar poznavalac ljudske anatomije, najbolje moći da uoči gde se nalazi problem i preporučiti odgovarajuće terapije, u cilju smanjenja tegoba i očuvanja zdravlja.

Nekada nije lako odrediti dijagnozu, u takvim slučajevima, kvantna metoda pomaže doktoru da suzi polje do adekvantne dijagnoze. Primer je kada na jednom delu tela imamo bol za čiji je uzrok odgovoran organ koji je udaljen (takozvana refleksija bola), recimo kada nas boli glava a uzrok je želudac, ili kada nas boli na mestu jetre a uzrok su creva ili kada nas boli koleno, a uzrok nije sam zglob, već osteoporoza.

U današnje-savremeno doba, naše telo je puno toksina, teških metala, parazita, a laboratorija ih često i ne prepoznaje. Ovom analizom se može videti šta imamo u višku, sta nam nedostaje, koji organi su toksikovani, kakvo je stanje jetre, limfnih puteva, imunitet, kao i u kom je stanju kompletan zdravstveni status.

Imate pitanje?

+381 65 29 67 537

Kvantna medicina i terapijske svrhe

Ovaj aparat može pomoći i svim drugim terapijskim procedurama, vraćajući Vaše telo u balans, sve u cilju bržeg oporavka i/ili smanjenja tegoba.

Detekcija alergija i intoleracija

Takođe kvantnom metodom dobijamo biorezonantne podatke o postojanju velikog broja izazivača alergija ili intolerancije. Najpopularniji je poslednjih godina dijagnoza intolerancije na namirnice, koji uslovljava veliki broj tegoba i poremećaja.

U Solar Medical Centru postoji mogućnost da nakon izrađenog testa na intoleranciju na namirnice, prilagodimo Vašu ishranu. Vaš jelovnik će biti individualno izrađen i prilagođen Vašem organizmu i Vašim potrebama,  a rezultati bolji i vidljiviji u kraćem roku.

Test intolerancije na namirnice je validan do 6 meseci i tokom ovog perioda apstinencije, intolerancija se smanjuje do nivoa, kada neće ugrozavati Vaše zdravlje.

Potom se na kvantnom testu mere rezultati tretmana, dakle potrebno je doći na kontrolu nakon tog perioda. U međuvremenu, poželjno je dolaziti na kontrole telesne mase na mesečnom nivou ( u slučaju da niste zadovoljni svojom telesnom strukturom).

Imate pitanje?

+381 65 29 67 537
Zakažite termin

CENOVNIK

KVANTNA MEDICINA Cena Akcijska cena
Biorezonantni sken organizma (do 1h) 12.000 8.500
Detaljan sken organizma sa preporukama za terapiju i dalje lečenje (1h-2h) 14.000 11.500
Biorezonantna terapija 4.500 3.500
Paket (5 biorezonantnih terapija) 14.000  
Test na intoleranciju na namirnice + merenje na Body Galaxy analizatoru 11.000 8.500
Test na intoleranciju + Kompletan nutricionistički pregled sa merenjem + predlog suplementacije i fizičke aktivnosti 12.500 10.000
ULTIMATE HEALTH NUTRITION 1 Test na intoleranciju + Kompletan nutricionistički pregled sa merenjem + izrada individualnog jelovnika +predlog suplementacije i fizičke aktivnosti 15.000 12.000
ULTIMATE HEALTH NUTRITION 2 Sken kompletnog organizma+ Test na intoleranciju + Kompletan nutricionistički pregled sa merenjem + izrada individualnog jelovnika +predlog suplementacije i fizičke aktivnosti 20.000 16.000

Načini plaćanja

  •  gotovinom
  •  čekovima
  •  karticom bilo koje banke
  •  prenosom na tekući račun poliklinike u ceokupnom iznosu pre intervencije, račun br. 160-529456-83 (Banka Intesa)

Na rate
Takodje postoji mogućnost plaćanja na rate:
• Intezinom karticom na do 4 rate
• Čekovima bilo koje banke ( na do 3 mesečne rate)

Napomena

– u cenu usluge su uračunate konsultacije sa doktorom specijalistom, kao i dve kontrole nakon izvršene intervencije
– nakon konsultacije, ukoliko se pacijent odluči za sprovođenje hirurške intervencije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 25% od ukupne cene usluge i potom zakazati odgovarajući termin.
U slučaju odustajanja ili otkazivanja zakazane operacije uplaćeni avans se ne vraća pacijentu.
Odlaganje intervencije je izvodljivo u skladu sa mogućnostima poliklinike.

Imate li pitanje za nas?

Naši doktori i medicinski tehničari su tu za vas.

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Hvala vam na lepim rečima. <3

Vaše poverenje je naš uspeh

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.