fbpx

Hijaluronski fileri

Zakažite Vaš termin

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina predstavlja prirodnu supstancu koja se normalno nalazi u našoj koži i zadužena je sa hidrataciju kože, a ima važnu ulogu i u obnavljanju kože i u aktivnosti fibroblasta (ćelija koje sintetišu kolagen).

Hijaluronski fileri predstavljaju prirodno i bezbedno rešenje za:

-popunjavanje bora

-korekciju jagodica

-uklanjanje podočnjaka

-konturisanje lica

-konturisanje donje vilice

-lifting lica hijaluronom

-povećanje ili konturisanje usana

LIFTING HIJALURONOM

Lifting lica hijaluronom predstavlja sve popularniji tretman lica koji je zamenio klasično popunjavanje bora. Lifting lica koriguje uzrok nastanka bora, nadoknađujući volumen koštanog i masnog tkiva koji se starenjem smanjuje. Lifting lica hijaluronom podrazumeva aplikaciju male količine hijalurona u 8 tačaka na licu koje trpe najveće promene tokom starenja.

Ovakav pristup omogućuje ublažavanje bora i popravljanje tonusa kože sa malom količinom materijala, tako da pacijent zadržava prirodni izgled lica. Osim toga lifting hijaluronom daje podršku koži i potkožnom tkivu čime usporava proces opuštanja lica.

SAVREMENE TEHNIKE PODMLAĐIVANJA

U poliklinici Solar Medical Center podržavamo prirodan izgled. Naše tehnike podrazumevaju ublažavanje promena nastalih starenjem uz očuvanje prirodnog izgleda i lepote. Naša tehnika aplikacije hijalurona tupom kanilom obezbeđuje bezbedno podmlađivanje uz minimalnu traumu tkiva i kratak period oporavka.

NAJKVALITETNIJI HIJALURONSKI FILERI

Zadovoljstvo naših pacijenata, briga o njihovom zdravlju i bezbednosti je imperativ našeg poslovanja. Zato smo odabrali najkvalitetniji Juvederm filer (Volumu, Volift, Volbela, Volite). Juvederm fileri predstavljaju glatke gelove na bazi hijalurona koji se najbolje integrišu u kožu, obezbeđuju prirodni rezultat i maksimalnu dužinu trajanja.

PODMLAĐIVANJE VRATA I DEKOLTEA

Među prvima u Srbiji počeli smo sa primenom Juvederm Volite hijalurona, specijalno dizajniranog filera za ublažavanje finih bora vrata i dekoltea, poboljšanje kvaliteta i obnavljanje kože lica, vrata i dekoltea. Juvederm Volite hijaluron kontinuirano tokom 9 meseci hidrira i obnavlja kožu.

NAŠE USLUGE

KONTAKTIRAJTE NAS

  • +381 11 6303 333

  • +381 65 2967 537

  • info@solarmedical.rs tsljukic@solarmedical.rs

  • Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
    11070 Novi Beograd

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.