fbpx

Hijaluronski fileri

Zakažite Vaš termin

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina predstavlja prirodnu supstancu koja se normalno nalazi u našoj koži i zadužena je sa hidrataciju kože, a ima važnu ulogu i u obnavljanju kože i u aktivnosti fibroblasta (ćelija koje sintetišu kolagen).

Hijaluronski fileri predstavljaju prirodno i bezbedno rešenje za:

 • popunjavanje bora

 • korekciju jagodica

 • uklanjanje podočnjaka

 • konturisanje lica

 • konturisanje donje vilice

 • lifting lica hijaluronom

 • povećanje ili konturisanje usana

 • korekcija nosa

Hijaluron i lifting hijaluronom (zatezanje kože)

Lifting lica hijaluronom predstavlja sve popularniji tretman lica koji je zamenio klasično popunjavanje bora. Lifting lica koriguje uzrok nastanka bora, nadoknađujući volumen koštanog i masnog tkiva koji se starenjem smanjuje.

Hijaluron lifting lica (zatezanje koze) podrazumeva aplikaciju male količine hijalurona u 8 tačaka na licu koje trpe najveće promene tokom starenja.

Ovakav pristup omogućuje ublažavanje bora i popravljanje tonusa kože sa malom količinom materijala, tako da pacijent zadržava prirodni izgled lica.

Osim toga (zatezanje koze) lifting hijaluronom daje podršku koži i potkožnom tkivu čime usporava proces opuštanja lica.

Pogledajte akcije i pakete

Najkvalitetniji hijaluronski fileri – Juvederm

Zadovoljstvo naših pacijenata, briga o njihovom zdravlju i bezbednosti je imperativ našeg poslovanja. Zato smo odabrali najkvalitetniji Juvederm filer (Volumu, Volift, Volbela, Volite).

Juvederm fileri predstavljaju glatke gelove na hijaluron bazi koji se najbolje integrišu u kožu, obezbeđuju prirodni rezultat i maksimalnu dužinu trajanja.

Zakažite termin
View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

Zadovoljni pacijenti

Podmlađivanje vrata i dekoltea, lifting lica i zatezanje kože

Među prvima u Srbiji počeli smo sa primenom Juvederm Volite hijalurona, specijalno dizajniranog filera za ublažavanje finih bora vrata i dekoltea, poboljšanje kvaliteta i obnavljanje kože lica, vrata i dekoltea.

Juvederm Volite hijaluron kontinuirano tokom 9 meseci hidrira i obnavlja kožu.

Galerija fotografija pre i posle hijaluronskog filera

Hijaluronski fileri cenovnik:

HIJALURONSKI FILERI Cena Akcijska cena
Hijaluronski fileri – Juvederm Ultrasmile 0,55ml 18.000 15.500
Hijaluronski fileri – Juvederm 1ml 30.000 27.500
Hijaluronski fileri – Juvederm 2ml 55.000 51.000
Hijaluronski fileri – Juvederm 3ml 82.500 75.000
Hijaluronski fileri – Juvederm 4ml 110.000 96.000
Hijaluronski fileri – Juvederm 8ml 220.000 188.800
Hijaluronski filer Neauvia 1 ml 27.500 23.600
Hijaluronski filer Neauvia Hydro Deluxe 2,5 ml 26.500 22.400
Kantopeksija nehirurška 1 – cat eye (mačije oko) 38.000 35.000
Kantopeksija nehirurška 2 – cat eye (mačije oko) 48.000 45.000
Kantopeksija nehirurška 3 – cat eye (mačije oko) 58.000 55.000
Nehirurška korekcija nosa 35.000 30.000
Hijaluronidaza 9.000
Nehirurški temporalni lifting 40.000 37.200

Drugi o nama:

Načini plaćanja

 •  gotovinom
 •  čekovima
 •  karticom bilo koje banke
 •  prenosom na tekući račun poliklinike u ceokupnom iznosu pre intervencije, račun br. 160-529456-83 (Banka Intesa)

Na rate
Takodje postoji mogućnost plaćanja na rate:
• Intezinom karticom na do 4 rate
• Čekovima bilo koje banke ( na do 3 mesečne rate)

Napomena

– u cenu usluge su uračunate konsultacije sa doktorom specijalistom, kao i dve kontrole nakon izvršene intervencije
– nakon konsultacije, ukoliko se pacijent odluči za sprovođenje hirurške intervencije, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 25% od ukupne cene usluge i potom zakazati odgovarajući termin.
U slučaju odustajanja ili otkazivanja zakazane operacije uplaćeni avans se ne vraća pacijentu.
Odlaganje intervencije je izvodljivo u skladu sa mogućnostima poliklinike.

Imate li pitanje za nas?

Naši doktori i medicinski tehničari su tu za vas.

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

ČESTA PITANJA O FILERIMA:

Fileri predstavljaju supstance koje se ubrizgavaju u određene regije na licu ( nešto ređe vrat i dekolte) u cilju korigovanja postojećih deformiteta-najčešće bora, povećanja volumena ili konturisanja određenog dela lica ( jagodice,usne, brada..) Osnovni sastojak filera je hijaluronska kiselina koja se i inače nalazi u koži.

U zavisnosti od regije koja se tretira koriste se fileri različite gustine i od toga zavisi i trajanje efekta filera.Što je filer gušći i ima veću koncentraciju hijaluronske kiseline efekat je duži. Za usne efekat je 6-9 meseci, nazolabijalne bore 12-18 meseci,18-24 mesici za jagodice i bradu…) pored toga na trajanje efekta utiču i neke životne navike( pušenje,izlaganje suncu, fizička aktivnost…) godine života, hormonski status.

Dermalni fileri se mogu koristiti za sve regije na licu ( čelo, temporalna regija, podočnjaci, jagodice,usne,brada) kao i za vrat dekolte pa i šake.

Postupak podrazumeva nanošenje anestetičke kreme ( koja stoji 10-15min), po potrebi obeležavanje regija koje se tretiraju, ubrizgavanje filera iglicom ili kanilom u treturanu regiju. Pored primene anestetričke kreme, neki fileri u sebi sadrže lokalni anestetik tako da je procedura potuno bezbolna. Po potrebi se može koristiti led koji pored obezboljavanja sprečava i pojavu eventualnih otoka.

U zavisnosti od regije koja se tretira rezultati su vidljivi odmah ( naročito usne, nazolabijalne bore, podočnjaci, jagodice, midface…) ali fileru treba oko 2-3 nedelje da se „ veže“ i tada se vidi konačan rezultat i to je razlog za kontrolu nakon 10-15 dana.

Dermalni fileri su potpuno neškodljivi i bezbedni jer se u SMCu koriste isključivo fileri renomiranih svetskih proizvođača koji su registrovani kako kod nas tako i U SAD i celoj Evropi.

Neželjeni efekti praktično ne postoje ili su minimalni i prolazni ako se filer pravilno aplikuje.Može se javiti manja modica na mestu ubodakoja prolazi vrlo brzo, u određenim regijama ( obično usne ) se može javiti blagi otok koji je takođe prolaznog karaktera.Dodatnu sigurnost nam obezbeđuje enzim hijaluronidaza kojim se filer vrlo lako i brzo može „ istopiti“ tj razgradititi u potpunosti.

Botoks se u estetici koristi za mimične bore i to obično za regiju čela, između očiju( glabela) oko očiju( bore smejalice, cross feet), ređe predeo brade,usana i vrata.Botoks deluje tako što relaksira mišiće i na taj način redukujemo postojeće bore i sprečavamo nastanak novih. Filerima se popunjavaju statične bore ( koje ne raguju na botoks) vrši se nadoknada volumna gde je to potrebnoi konturisanje i moduliranje određenog dela lica.

U SMC u se koriste samo registrovani fileri renomiranih svetskih proizvođača : Allergan-Juvederm fileri proizvedeni u SAD najkvalitetniji i najviše korišćeni fileri u celom svetu i Neuvia organski hipoalergijski fileri koji sadrže kolagen stimulatore proizvedeni u Italiji i Švajcarskoj

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.

  Go to Top