fbpx

Hijaluronski fileri

Zakažite Vaš termin

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri predstavljaju dermalne filere na bazi hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina predstavlja prirodnu supstancu koja se normalno nalazi u našoj koži i zadužena je sa hidrataciju kože, a ima važnu ulogu i u obnavljanju kože i u aktivnosti fibroblasta (ćelija koje sintetišu kolagen).

Hijaluronski fileri predstavljaju prirodno i bezbedno rešenje za:

 • popunjavanje bora

 • korekciju jagodica

 • uklanjanje podočnjaka

 • konturisanje lica

 • konturisanje donje vilice

 • lifting lica hijaluronom

 • povećanje ili konturisanje usana

 • korekcija nosa

Lifting hijaluronom

Lifting lica hijaluronom predstavlja sve popularniji tretman lica koji je zamenio klasično popunjavanje bora. Lifting lica koriguje uzrok nastanka bora, nadoknađujući volumen koštanog i masnog tkiva koji se starenjem smanjuje.

Lifting lica hijaluronom podrazumeva aplikaciju male količine hijalurona u 8 tačaka na licu koje trpe najveće promene tokom starenja.

Ovakav pristup omogućuje ublažavanje bora i popravljanje tonusa kože sa malom količinom materijala, tako da pacijent zadržava prirodni izgled lica.

Osim toga lifting hijaluronom daje podršku koži i potkožnom tkivu čime usporava proces opuštanja lica.

Pogledajte akcije i pakete

Planiranje i obeležavanje mesta aplikacije hijaluronskih filera

Najkvalitetniji hijaluronski fileri

Zadovoljstvo naših pacijenata, briga o njihovom zdravlju i bezbednosti je imperativ našeg poslovanja. Zato smo odabrali najkvalitetniji Juvederm filer (Volumu, Volift, Volbela, Volite).

Juvederm fileri predstavljaju glatke gelove na bazi hijalurona koji se najbolje integrišu u kožu, obezbeđuju prirodni rezultat i maksimalnu dužinu trajanja.

Zakažite termin
View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

View this post on Instagram

A post shared by Solar Medical Center (@solarmedicalcenter) on

Podmlađivanje vrata i dekoltea

Među prvima u Srbiji počeli smo sa primenom Juvederm Volite hijalurona, specijalno dizajniranog filera za ublažavanje finih bora vrata i dekoltea, poboljšanje kvaliteta i obnavljanje kože lica, vrata i dekoltea.

Juvederm Volite hijaluron kontinuirano tokom 9 meseci hidrira i obnavlja kožu.

Galerija fotografija pre i posle hijaluronskog filera

Hijaluronski fileri cenovnik:

Dermalni fileri Cena Akcijska cena
Hijaluronski fileri – Juvederm Smile (0,55ml) 13.000 11.800
Hijaluronski fileri – Juvederm (1ml) 23.600 22.400
Hijaluronski fileri – Restylane (1ml) 23.600 22.400
Hijaluronski fileri – Revanesse (1ml) 22.400 21.200
Hijaluronski fileri – Luminera (1ml) sa lidokainom 22.400 21.200
Hijaluronski fileri – Luminera (1ml) bez lidokaina 22.400 21.200
Hijaluronski filer Neuvia 1 ml 17.700
Nehirurška korekcija nosa 23.600 22.400
Hijaluronidaza 9.000

Drugi o nama:

Načini plaćanja

 • Gotovinom
 • Čekovima (do 3 čeka za iznos preko 10 000 dinara)
 • Karticom ( do 4 rate karticama Banka Intesa,
  za iznos preko 10 000 dinara)
 • Karticom ( do 3 rate ukoliko imate kreditnu karticu druge banke, za iznos preko 10 000 dinara)
 • Preko osiguravajućih kuća Uniqa, Triglav i Generali

Imate pitanje za nas?

Naši doktori i sestre su tu za vas

+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

ČESTA PITANJA O FILERIMA:

Dermalni fileri su supstance/gelovi ubrizgani ispod površine kože kako bi se izgladile bore i dodali volumen i kontura. Proizvodi se sastoje od stabilizovane hijaluronske kiseline (HA) koja se prirodno pojavljuje u ćelijama kože. Deluje uvlačenjem u vodu i na taj način povećava volumen.

Rezultati mogu trajati između 9 i 18 meseci.

Lice gubi volumen i konturu kako starimo, kosti i meko tkivo se rastvaraju i doprinose pojavi propadanja. Dermalni fileri mogu se koristiti za nadoknadu ovog gubitka volumena i za vraćanje strukturalne potpore, pružajući pacijentu mladalački izgled. Cilj je učiniti lice skladnijim i podmlađenim. Na primer, usnama se mogu ubrizgati radi poboljšanja oblika, veličine, simetrije i proporcije. Obrazi se mogu ubrizgati kako bi lice bilo jasnije i privlačnije. Može se ubrizgati nerazvijena brada kako bi izgledala projiciranija i proporcionalnija.

Osnovni postupci dermalnog filera ne zahtevaju anesteziju, jer dermalni filer sadrži lokalni anestetik. To je jednostavan proces i uključuje nekoliko sitnih injekcija direktno u kožu, a traje između 15 i 30 minuta. Šminka se može naneti odmah nakon postupka i možete se vratiti na posao. Rezultat se vidi odmah. Optimalni rezultati mogu se održavati kroz duži vremenski period redovnim ponavljanim tretmana. Postupak varira od osobe do osobe, u zavisnosti od vaših potreba i dubine bora koje se tretiraju.

Rezultati se vide odmah nakon tretmana, mada se to postepeno poboljšava tokom naredne 2–4 nedelje. Rezultati mogu trajati između 9–18 meseci, a rezultati se mogu održavati kroz duži vremenski period redovnim ponovljenim tretmanima. Dugotrajnost varira od osobe do osobe.

Da. Koristimo samo proizvode sa dokazanom sigurnošću. Hijaluronska kiselina (HA) je supstanca koja se prirodno javlja u ćelijama kože, tako da nema rizika od alergijskih reakcija. Čak i ljudi koji su osetljivi na hranu mogu sigurno primati filere. Brendovi dermalnih filera koje koristimo dostupni su u više od 90 zemalja i koriste se kao kozmetički tretmani za ubrizgavanje više od dve decenije sa odličnim podacima o sigurnosti.

Današnji dermalni fileri prešli su daleki put od prve generacije injekcija kolagena. Napredne tehnike ubrizgavanja, zajedno sa upotrebom mikro-kanile (tupa igla) i poboljšana bezbednost proizvoda, znače da su neželjeni efekti izuzetno retki, ali mogu da uključuju:

 • Reakcije povezane sa ubrizgavanjem – ove reakcije mogu uključivati crvenilo na mestu ubrizgavanja odmah nakon tretmana,
 • Modrice – povremeno se mogu javiti modrice. Međutim, upotreba mikro-kanile (tupe igle) dramatično smanjuje rizik od stvaranja modrica. Povremeno se mogu pojaviti nepravilnosti kontura. Masažom se obično može izgladiti bilo koja „bujnost“, ali ako se postojano punilo lako i brzo rastopi,
 • Infekcija – kao i kod svih injekcija i ovaj postupak nosi rizik od infekcije. Špric je sterilan i preduzimaju se standardne mere predostrožnosti povezane sa injekcijskim materijalima,
 • Nekroza – jedna od najgorih mogućih komplikacija dermalnog punila. Srećom, ovo je izuzetno retko. Dešava se kada se dermalni punilo slučajno ubrizga u krvni sud i posle toga blokira dovod krvi u kožu/tkivo u tom predelu,
 • Slepilo – ovo je vrlo retka komplikacija. Bilo je oko 100 slučajeva u svetu i uzrokovano je ubrizgavanjem dermalnog punila u krvne žile koje imaju vezu sa arterijom koja snabdeva krv i kiseonik za oko. Još uvek nema uspešnog lečenja za ovaj problem.

Botoks se obično koristi na gornjem delu lica (čelo, vrana stopala, između obrva) za tretiranje dinamičnih bora i paralizuje mišiće u tim predelima. Fileri se obično koriste u donjoj polovini lica (obrazi, linije marionete, usne i brada) i dodaju volumen onim delovima supstancom hijaluronske kiseline.

Koristimo Juvederm filer.

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.