Telemedicina

Kako se tehnologija sve više razvija i komunikacija putem audio i video poziva postaje sve češći vid komunikacije, tako se i telemedicina prilagođavala i uživala u benefitima ovih tehnologija.

Kao moderna i ozbiljna poliklinika, želimo da pružimo lakši, brži, i zbog trenutne situacije, bezbedniji način da stupite u kontakt sa našim doktorima i posavetujete se u vezi sa trenutnim pitanjima koje imate, kao i da obavite osnovni pregled ukoliko je to moguće.

  • Pregled opšte prakse

  • Specijalistički pregled

  • Pedijatrija

  • Ishrana i nutricionizam

  • Estetska medicina (botox, fileri, PRP, mezoterapija.. itd)

  • Dermatologija i uklanjanje promena na koži (mladeži, bradavice, keratoze, i ostale promane…)

  • Blefaroplastika (hirurško zatezanje kapaka)

Želite konsultaciju sa doktorom, a nemate vremena ili Vam hitno treba odgovor?

Telemedicina je odlično rešenje za Vas, doktor može da pogleda i protumači Vaše nalaze, da instrukcije, odredi terapiju. Takođe se možete konsultovati sa našim dijetoterapeutom, vezano za način ishrane, koje namirnice unositi, na koji način stimulisati i pospešiti metabolizam, takođe koje suplemente (vitamina i minerale) unositi da bi imali dobar imunitet.

Našeg specijalistu estetske medicine možete konsultovati u vezi primene botoxa, hijaluronskih filera, i ostalih anti age tretmana, kao i blefaroplastike (korekcije spuštenih kapaka) i uklanjanja svih promena na koži (mladeži, bradavice, keratoze, lipomi… itd).

Cena pregleda telemedicina: 2.500 RSD

Zakažite pregled
+381 11 63 03 333
+381 65 29 67 537
info@
Zakažite pregled

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.