Body Galaxy je najsavremeniji i najsuperiorniji analizator telesne strukture na svetu i u Solar Medical Centru se nalazi prvi u Evropi.

Ovaj moćni aparat, putem biorezonantnih talasa koji se sprovode kroz telesnu strukturu, najpreciznije procenjuje sastav vašeg tela.

Telesnu visinu meri jedinstveni, ultrazvučni aparat, povezan sa Body Galaxy.

Body Galaxy procenjuje i analizira pojasnu gojaznost, odnos kuk-struk i abdominalnu cirkumferenciju (obim struka). Dobićemo tačnu vrednost unutrašnje površine zahvaćene masnim tkivom u cm2, broj kilograma masnog tkiva oko unutrašnjih organa, kao i predviđanje porasta visceralnih masnoća u narednih 20 godina, ukoliko se loše navike ne koriguju.

Body Galaxy daje tačan broj kilograma masnog tkiva i u potkožnom sloju.

Na osnovu ovih podataka, prilikom kontrola, može se najbolje pratiti promena i poboljšanje strukture tela u skladu sa poštovanjem Solar 511 diet sistema. Ovo je važno jer se na taj način procenjuje koliko je pacijent smanjio rizik od nastanka ili pogoršanja kardiovaskularnih događaja ili metaboličkih bolesti kao što je dijabetes i slično.

Body Galaxy procenjuje ukupno stanje cirkulacije putem odnosa unutarćelijskih i vanćelijskih telesnih tečnosti u trupu kao i u svakom ekstremitetu posebno. Ovako možemo imati uvid u postojanje edema ili slabosti cirkulacije pojedinih regiona.

Ovaj moćni aparat izračunava metabolizam u mirovanju, tzv. bazalni metabolizam i sagorevanje energije na dnevnom nivou putem koga se izračunava koliko je potrebno uneti kalorija da bi došlo do mršavljenja.

Body Galaxy proceniće i vašu biološku starost kao i sledstveno usporenje metabolizma za 20 godina.

Fazni ugao koji određuje ovaj moćni aparat je dragocen podatak, koji putem procene stabilnosti ćelijskih membrana, procenjuje zdravstveni rizik od ozbiljnih obolenja i služi kao rani znak neophodne preventive.

Kategorije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.