Hladni zimski dani ostavili su trag na našem licu. Vetar, kiša, mraz loše utiču na stanje kože, isušuju je, istanjuju, čine je tamnom i beživotnom. Buđenjem proleća, budi se i naša koža! Ona je u proleće željna nege sa adekvatnim kozmetičkim proizvodima bogatim vitaminima, mineralima, biljnim preparatima kao i raznim prirodnim aktivnim supstancama koje su sastavni deo naše kože i čine je hidriranom, osveženom, rumenom, sjajnom, obnovljenom!

U zimskim danima koža dobija sivu boju i grub izgled. Kod nekih osoba je sklona perutanju, a kod drugih prekomernom lučenju sebuma. Sve su to odbrambeni mehanizmi naše kože, koja je nedovoljno pripremljena za promenu klimatskih faktora.

Svakoj koži, podjednako suvoj, mešovitoj, kao i masnoj i problematičnoj potrebna je hidratacija, da bi se njen imunitet ojačao i bila spremna na prve sunčeve zrake.

U letnjim mesecima, koža dodatno gubi vlagu i vremenom dolazi do pojave prvih mimičnih i nazolabijalnih bora.

Prevencija pojave bora je pravilna nega, hidratacija i vraćanje tonusa koži lica.

Poliklinika Solar Medical Center preporučuje za Vas prolećnu negu lica.

Dubinski tretmani lica sa piling maskom i komedoekspresijom uz korišćenje vitaminskih seruma za pročišćavanje pora, hidrataciju i bržu regeneraciju kože posle hladnih zimskih dana.

Ishod tretmana je zdrava, hidrirana i sveža koža lica. Trajanje 60 minuta.

Za postizanje dugotrajnih efekata, preporučuje se serija tretmana 4 – 6 u toku jednog meseca, kao priprema kože za leto.

Kategorije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.