O ishrani i dijetama svi znamo po malo. Svako od nas je imao svoje momente uzdržavanja, opuštanja, dobijanja i gubljenja kilograma. Ali nije tu samo priča o obimima, već o funkcionalnosti tela, energiji tokom celog dana, življenja punim plućima. Šta biste rekli na ideju da vrhunska nauka ovog puta brine o vama? Na najsavremenijem analizatoru dobijate sve podatke o telu, metabolizmu, uticaju loših navika, a kroz specijalno prilagođen program ishrane i suplementacije – dobijete bolje telo!

Body Galaxy analizator – telesni vremeplov

Za nekoliko minuta, na ovom aparatu spoznaćete budućnost. Body Galaxy je najsavremeniji i najsuperiorniji analizator telesne strukture na svetu i u Solar Medical Centru je prvi te vrste u Evropi. Analizira pojasnu gojaznost i za razliku od ostalih analizatora dobijamo podatak o unutrašnjoj površini zahvaćenoj masnim tkivom kao i predviđanje porasta masnoće oko organa u narednih 20 godina ukoliko se navike ne koriguju. Unutrašnja gojaznost se prikazuje u tačnom broju kilograma. Dobijamo podatak koliko se masnog tkiva nalazi u potkožnom sloju.

Najprecizniji podaci trenutnog sastava tela po segmentima: Visina se meri ultrazvučnim aparatom koji koriguje položaj tela prilikom merenja, izračunava broj Body Mass Index (BMI), procenat i kilograme masnog tkiva, stepen uhranjenosti, kao i tip građe tela. Izračunava kilograme mišićne mase, proteina i minerala.

Precizni podaci – u gram

Body Galaxy procenjuje stanje cirkulacije putem odnosa telesnih tečnosti u i van ćelija u trupu i svakom ekstremitetu posebno. Ovaj moćni aparat izračunava metabolizam u mirovanju, tzv. Bazalni metabolizam i TDEE – sagorevanje energije na dnevnom nivou putem koga se izračunava koliko je potrebno uneti kalorija da bi došlo do mršavljenja.

Body Galaxy proceniće i vašu biološku starost kao i sledstveno usporenje metabolizma za 20 godina. Fazni ugao je dragocen podatak, koji putem procene stabilnosti ćelijskih membrana, procenjuje zdravstveni rizik od ozbiljnih oboljenja i služi kao rani znak neophodne preventive.

Jednom kad stanete na ovaj aparat, više ništa neće biti isto. Ali to je samo deo posla. Dva papira podataka ne znači ništa, ako se na osnovu toga ne naprave korekcije u smislu navika, ishrane i aktivnosti. A to je posao dijetetičara.

Solar 511 sistem ishrane

Dr Solar napravila je program ishrane kao proizvod dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima i analizom velikog broja dijetetskih i medicinsko nutritivnih terapija.

Dr Solar 511 je zasnovan na poštovanju metaboličko hormonskih oscilacija tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni pacijenata svih uzrasta. Sadrži sve dokazano efikasne metode koje dovode do postizanja željene telesne mase i poboljšanja zdravlja.

Ima za cilj održavanje ili postizanje idealne telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.

Crveni, žuti i zeleni dani

Dr Solar 511 sistem se sastoji od tri segmenta i predstavlja najefikasniji režim poboljšanja životnog stila. Ovo je najefikasniji, najjednostavniji i verovatno najlakši način da se postignu ciljevi koje želimo kada je telesna težina ili zdravlje u pitanju.

Prvi segment je posvećen predlogu i upoznavanju pacijenta sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane sastavni deo svakodnevnice. Ovaj deo jeste Solar 511 i jedinstven je u svetu. Sastoji se od pet crvenih, jednog žutog i jednog zelenog dana.

Svaki od ovih dana ima za cilj da unapredi i poboljša zdravlje ili ubrza smanjenje viška kilograma. Drugi deo je sastavljanje predloga jelovnika koji su kreirani u skladu sa željama i potrebama klijenata.

Treći segment je uključivanje protokola suplemenata koji kreira Dr Solar. Suplementi moraju biti odabrani, kombinovani i izdozirani pažljivo, a na osnovu naučnih dokaza. Odabrani preparati moraju biti kvalitetni, farmakološki bioiskoristljivi i u odgovarajućim, efikasnim dozama.

Poseban deo programa mora se posvetiti predlogu pravilne fizičke aktivnosti koja predstavlja korist u bržem i lakšem postizanju željenih rezultata.

I svi su živeli srećno i dugovečno

Solar 511 Diet System predstavlja najefikasniji, a ujedno i najlakši način postizanja optimalnog telesnog sastava i zdravstvenog stanja bez gladi i bez gubitka energije. Takođe ovaj sistem je jednostavan bez mnogo pravila i komplikovanja već dovoljno napornog života savremenog čoveka.

Sistem koji je namenjen i deci osiguraće izuzetno važnu preventivu, ne samo problema sa neželjenom telesnom težinom, već i svih komplikacija koje se javljaju kod nepravilne ishrane (dijabetes, policistična bolest, hormonski poremećaji, kardiovaskularne komplikacije itd.). Ovim načinom ishrane obezbedićemo deci srećnije detinjstvo, uspešniji život i bezbrižniju starost.

Kategorije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.